Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 180 / 0
To 4fma to sort klubowy, białawy, ale bez kryształków a to na nich normalnie najlepiej widać kolor, klejący się do woreczka, trochę pyłu trochę grudek. Kupowany tydzień temu. Działa bardzo czysto i bez większych skutków ubocznych w czasie i po ciągu.

A, jeszcze jedna ważna rzecz o której zapomniałem bo jestem sklerotykiem. Kilka dni przed tym 3fea próbowałem wyczulania receptorów za pomocą mikro dawek 4fma (hormesis), ale to powinno w teorii wzmocnić serotoninowe i dopaminowe działanie 3fea, a dopaminowego praktycznie w ogóle nie odczułem, a serotoninowe było "brudne" i bez silnej euforii.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 585 / 62 / 0
[mention]NiebieskiLis[/mention] no i wlasnie tak jak opisujesz 3-fea robili to wszyscy tutaj, przejrzyj temat. chamskie sero, nic wiecej. zgaduje ze sort w prochu, w drobnych grudkach miejscami, bialy jak snieg?
  • 5184 / 916 / 0
Konkluzja jest taka, ze 3-fea ktore zachwalali wszyscy, bylo z innego zrodla niz mialem ja, lis czy [mention]sidik[/mention]
Zastanawia mnie teraz, czy są badania SIN ktoregos z sortów ?? wiem ze jeden sort odszedl juz w niepamiec i ciezko bedzie sprawdzic.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2897 / 619 / 10
Jeszcze zanim pojawil sie pierwszy (o ile sie nie myle) sort 3-FEA w Polsce (ten trzymany w sejfie), to posrednio mialem stycznosc z 3-FEA od jakiegos vendora zza granicy i z tego co pamietam to dzialalo tak samo jak bezpieczne 3-FEA
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 4954 / 867 / 0
Fajna substancja ale 4FMA lepsze.
  • 420 / 43 / 0
Jadłem dwa razy. 50 mg na wyczucie sortu (tolera zero) i był to w tej dawce miły kanapowy empatogen z dobrze wyczuwalną serotoniną. Tydzień później poszedł miks z homiptem 16mg+100mg i dorzutka po dwóch godzinach 40mg. Powiem tylko, że dla mnie dorównuje emce. Wchodzi w 20 do 40 minut. Po 40 minutach serotoninowy rozpływ obrazu a cevy miałem jeszcze kilka godzin później. No i zero spida i krzywej japy co dla mnie jest największym plusem tego związku. Sort w bieluśkim puchu, gorzki jak cholera. Od vendora co mu Niels Bohr model opisał, nie wiem jak to opowiedzieć inaczej :D
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 13 / 0
Ta substancja mnie zadziwia w kwestii tolerancji. Po przerobieniu 2g nosem w ciągu dawki wzrosły tylko o ok. połowę. Ale to nic. Zaczynając przygodę z 3fea byłem parę dni po rozjechaniu tolerki klefem i dobiciu jej 4-mpm. Tymczasem 100mg 3fea sniffem początkowo robiło mnie pięknie. Dorzutka dała już wstępne objawy przedawkowania. Gdzie ta tolerancja krzyżowa?

Kwestia prozdrowotna. Gdzieś w temacie o 4-CMC padła informacja o tym, że neurotoksyczność homologów amfetaminy powiązana jest z długim czasem działania. Z tego by wynikało, że najniższa neurotoksyczność fluorowców będzie przy podaniu IV i waporyzacji, średnia przy sniffie, a najwyższa oralnie. Potwierdzi ktoś?
  • 216 / 39 / 0
Bardzo duża gadatliwość, duże niedoćpanie i czuć sero, nie tak tragicznie jak przy cmc itp. gdzie można się tak urządzić, że bardziej przypomina faza przedawkowanie SSRI niż stymulantów ale jest i to jest niefajne.

Rzecz druga, substancja jest albo neurotoksyczna bardzo albo nie wiem, bo jeden wieczór skończył się na widzeniu twarzy w cieniach i halucynacjach w tle. Odradzam.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 2897 / 619 / 10
Jak ci wyjebie sero to masz haluny
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 49 / / 0
Myślicie wrzucenie do jednej kapsuły 100mg 3-FEA i 7,5mg miprocyny w celu dodania agonizmu 5HT2a to dobry pomysł pod względem synergii i warunków którymi będzie impreza w klubie? Dodam że samo 3-fea podane per oral w tej dawce działa na mnie dosyć znacznie empatogennie i przyjemnie, po peaku występuje lekkie wyostrzenie barw i wygładzenie krawędzi oraz bardziej wyczuwalna stymulacja. Pomysł warty testu? Wniesie to coś, czy może bardziej popsuje ten socjalno-empatyczny headspace? Nie pogardzę dodatkowym wzmocnieniem efektów audio-wizualnych, lecz pragnę utrzymać się daleko od psychodelicznego nieogaru w takich okolicznościach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.