IUPAC: N-(adamantan-1-yl)-1-[(4-fluorophenyl)methyl]-1H-indazole-3-carboxamide
Ki dla CB1 = 1,06 ± 0,29, dla CB2 = 0,174 ± 0,018
Dostępne u jednego z vendorów w formie "A solution in acetonitrile" cokolwiek to znaczy - sprzedają roztwór? W łatwopalnym i szkodliwym rozpuszczalniku? Na szczęście temperatura wrzenia ok. 80 stopni, więc w razie czego łatwo się go pozbyć).
Ktoś coś?
Nowa dostawa, sort złowieszczo brązowy (poprzedni był beżowy, jeśli mnie pamięć nie zawodzi). Obawy okazały się przesadzone. Szło wapo zarówno ilości mikro jak i większych.
W mniejszych dawkach bardzo przyjemny profil działania. Zaskoczył mnie niemal kompletny brak nieogaru przy jednoczesnej pełni efektów kanna. Fajnie siada na wzrok. Nie wywołuje hipotermii, co u mnie jest częstym problemem przy kanna. Jak dla mnie nowy lider, najlepsze co paliłem od czasów BB-22.
W większych dawkach zrywa film i usypia. Nie odnotowałem śladów po negatywnych efektach (typu zdemolowany pokój, kałuże wymiocin, walizki za drzwiami...), więc zakładam, że karastrofy nie było.
Wybaczcie kolejny post pod postem, ale edytować nie mogę. Po publikacji poproszę o scalenie zgłaszając post, tu znając życie taka prośba ulegnie przeoczeniu
Je, troche snu...
E piwo wypije, a co tam.
Nie bedzie tak samo sttać, w chłodzie.
Cofam słowa o wymiotach. Po fubapinii też są, ale chyba trzeba się bardziej o nie postarać... Z drugiej nm paliłem z żarówki, na której dnie nie było kropli, tylko sadzawka
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.