- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
21 lutego 2018Thermoc pisze:Czyli masz huj a nie sildenafil.21 lutego 2018Diraks pisze: Chociaz w moim przypadku jak przesadze z trojka, to zadna ilosc nie pomoze ;)
Pewnie masz kupowany w prochu?
a jeśli nie działa to musi być jakiś fake.
to musi działać i nie ma opcji, że jest inaczej. chociaz mam tylko 1 doswiadczenie z tym ... ale nie wierze ze to sie nie moze przebić przez stimy.
A i tadalafil co jest w prochu dostępny to jest fake, nieaktywny kompletnie.
To przykro mi poinformować, że u mnie nie działa. A próbowałem nawet 100mg aptecznego. Nie i chuj. Po tym aptecznym miałem przy tej dawce ten efekt ze wzmocnieniem niebieskiego światła. Sam bardzo chciałbym, żeby to działało, ale organizm się na mnie obraził i to nie działa.
Jak chcesz więcej info to rzuć okiem na:
Goldmeier D, Lamba H "Prolonged erections produced by dihydrocodeine and sildenafil."
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.