Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
do MXE?
MXE?
Ankieta nie ma sensu bo można w niej zamieścić tylko 12 możliwości. Ewentualnie, można wybrać z tych właśnie bardziej realnych. I diphenidine i ephenidine to nie arylki od Marylki.
18 lutego 2018ledzeppelin2 pisze: 3'-MeO-PCP
2 oxo- pce etycyklidon
2 oxo -pcm deschloroketamina
:finger: Proszę nie podniecać się za bardzo, vendor po prostu na opisane zapotrzebowanie i ogromną lukę na rynku dyso oraz naszymi problemami z zakupem czegokolwiek zz granicy, poprosił o listę, co by nas najbardziej zainteresowało.
Nie znaczy to ofc, że naszą prośbę spełni, ale już samo zainteresowanie z jego strony, to zawsze coś.
Proszę wpisujcie rzeczy normalne i możliwe do zakupienia przez niego, a nie jakieś rzeczy z kosmosu!
Mam nadzieję że nam smaka nie zrobicie a i tak nic się nie pojawi.
Nareszcie inne dyso do sprobowania.
19 lutego 2018ProLudi pisze: Może to zabrzmi śmiesznie ale to była miłość od pierwszego spróbowania![]()
A jak dla mnie obecnie no. 1 to 2-oxo-pcm jest must have każdego vendora. Kto pierwszy wprowadzi czysty towar na rynek ten zarobi kokosy na dysożercach. ;]
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Nie wiem... może postulacie ten temat ile kto od razu zamówi itp?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.