Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja po niedzieli wybieram się do lekarza bo mam konkretne problemy ze snem . Chodzę potem cały dzień nerwowy . Liczę , że przepisze i jakis Stilnox :diabolic: :diabolic: :diabolic:
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 5 / / 0
ja własnie zazuciłem 4 tabletki po 10mg bo przepisał mi je lekarz wczoraj wziełem jedną i było fajnie w nocy... a dzisiaj pomieszałem z amfką..troche thc i tramal.. czekam na efekty pozniej je opisze :D :-D :-D :-D
Uwaga! Użytkownik maczek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Idę do lekarza w tygodniu i trochę naściemniam , że mam problemy z zasypianiem , czasem zdarza mi się nie przespać nocy , w dzień jestem bardzo senny . Pewno zapisze mi coś z zolpidemem , ewentualnie hydroxyzyne bo innego wyjścia chyba nie ma . Oczywiście wolałbym coś z zolpidemem . Miałbym jeszcze ochotę na jakieś benzo , ale jak zacznę gadać , że często się denerwuje , jestem rozdrażniony , to tym bardziej może mi zapisać hydroxyzyne bo działa nasennie i uspokajająco (chyba) ,więc nie będę kombinował .
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Mow tak: panie, hydroksyzyny nie chce bo mnie zamula i caly dzien zjebany chodze, pisz pan klony "dwojki" albo ten zolpidem ewentualnie ;-) .
  • 199 / 2 / 0
Nie chcę żeby się kapła ,że chce wyłudzić recepte żeby się naćpać . Bo ta lekarka do której ide to dobra znajoma mojej starej . Ale powiem , że kiedyś dostałam od kolegi pare tabsów zolpidemu i zajebiście działało , zaraz zasnąłem i wogólę byłem wypoczęty . Więc może się uda . Do lekarza idę w środę to zdam później relacje jak było .
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2007 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 89 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PocoLoco »
Wiecie, Zoplik spróbowałem wczoraj od 10mg i kosmos jak dla mnie (dopiero zaczynam z nim). Ale zgadnijcie co było dalej!? Usnęło mi się i spałem jak niemowlę... hehe a jakże inaczej :-)

Dlatego mam takie pytanie co można zrobić by faza trwała trochę dłużej a nie usnęło się od razu (z reguły lubię spać :) )
Ostatnia dawka niejedno ma imię
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Troche to z ironia napisalem chyba zauwazyles ;-) . Nie mowie, ze tak masz mowic doslownie, ale cos w tym stylu.
  • 199 / 2 / 0
No i nie dostałem zolpidemu, ale za to afobam(0,25mg) :) . Powiedziałem , że hydroxyzyna na mnie nie działa , dodatkowo powiedziałem , że miewam lekkie stany lękowe , więc może to przeważyło , że przepisała mi alprazolam zamiast zolpidemu . Mam brać tylko w wyjątkowych sytuacjach zaczynać od połowy tabletki . SAm nie wiem co by było lepsze zolpidem czy alprazolam . Napewno z zolpidemem trzeba być bardziej ostrożnym , ale zato alprazolam chyba szybciej uzależnia . Ale w sumie opłacało pójść do lekarza :)
  • 622 / 25 / 0
[quote="Xavi"]
No i nie dostałem zolpidemu, ale za to afobam(0,25mg) ]

Afobam ok.

Zolpidem to takie tam gównienko.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
opiate warrior pisze:
Zolpidem to takie tam gównienko.

Jeśli porównać z aprazolem to na pewno . Ale zawsze ciągnie , do nowych leków , nowych doświadczeń i wrażeń . Choć te wszystkie leki dają nam tylko wspaniały trip , ale poza tym jest prawdziwe życie . Ale chyba to prawdziwe życie nas czasem do tego zmusza , by ćpać i ćpać by żyć .
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.