Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
chomik_morski pisze:
tylko... tylko, tylko sie uzaleznisz, potem depresja układu oddechowego, potem sie dusisz i jednoczesnie szuksz śrubek do trumny a potem to juz pogrzeb. Amen
ja też wierze że dex nie szkodzi ]
niee....wcale nie szkodzi ;p DXM jest młodym dragiem...mało o nim wiadomo więc na starość się pewnie dowiemy jakie mamy skutki uboczne (o ile dożyjemy ;p )
oj oj oj.....o kurwa....ja od 6 mies. biore dość intensywnie (właśnie policzyłem mniej więcej....zaczęło sie w styczniu/lutym intensywne). od tego czasu dex mnie zmienił totalnie, pogląd na świat, zachowanie, zmniejszenie zahamowań i w ogóle...w szkole to się skupic nie dało....bóle wątroby-czasem coś poboli...ale nie dłużej niż dzień po łączeniu
wolałbym organizm z mniejszą tolerancją bo ten już mnie wykańcza finansowo :P
Nivel pisze:Koocham twoje pozytywne myslenie ;ppchomik_morski pisze:
tylko... tylko, tylko sie uzaleznisz, potem depresja układu oddechowego, potem sie dusisz i jednoczesnie szuksz śrubek do trumny a potem to juz pogrzeb. Amen
postaram sie ]
Wiem coś o tym. U mnie nie minął dobrze tydzień jak już mam dwa opakowania w szufladzie i doczekać się nie mogę piątku... Poza tym nie mam już zamiaru się rozdrabniać na jakieś 150/225/300 tylko walę od razu całe opakowanie, a za tydzień następne. Ot, wszystko.
450mg DXM co tydzień w piątek jak dla mnie, póki co przynajmniej, wystarczać powinno.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.