Ja mam się jakoś odwołać? Kurwa, czy co. To oni zjebali i błąd zrobili, a ja to podpisałem. xD Teraz paczam.
Nr. dowodu też inny.
Może swój wpisał, w końcu badali mi suplement diety narkotestem. haha
Dałbym fotkę, ale... nei mam telefonu z aparatem. xD
często głupie błedy formane policjantów (nie oszukujmy się, za czasów szkolnych ocena 3 z jakiegokolwiek przedmiotu to da nich był szczyt moźliwości, to są łby z iq90 najczęściej)
KONIECZNIE ogarnij adwokata, ewentualnie z urzędu jak masz niskie dochody). Byle średniej klasy papuga ma spore szanse doprowadzić do umorzenia.
Plusem da nas jest to, że policjanci często są prostymi, niekreatywnymi, ludźmi z niskim ilorazem inteligencji i w sytuacjach jak ta powyżej, mogą sobie jedynie poszczekać na potencjalnie umorzenie.
Bład formany tego typu może śmiało ujebać całe postępowanie.
Skutek : nic ci nie zrobią a głupia pała poniesie naganę / dyscyplinarkę.
Protip: NIE GADAJ Z NIMI BEZ ADWOKATA, KTÓRY ICH OPLUJE ZA COŚ TAKIEGO PO CZYM PODA CHUSTECZKĘ NA OTARCIE ŁEZ.
Piszę całkiem serio, mniejsze błędy proceduralne sprawiały, że ich śmiechowe plany spływają na panewce.
Niby mogę się porobić i pójść na komendę, ale po pół roku 4x w tygodniu odechciewa mi się. Chuj zobaczymy. Jak coś, to nie moja wina, niech oni czas tracą.
Może sprawdzają, czy tamten ziomek jest sztywny. haha
Swoją drogą możesz coś próbować ale sąd może orzec przeciwko tobie , PESEL poprawia i zapłacisz ale warto próbować się bronić.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.