Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Kiedyś to były fenidaty, kurła, teraz nie ma fenidatów.
Why can't you let me go?
Lepszy oral czy sniff?
Zaczynasz od 50 mg.
Moze byc za slabo w 2 dniu wrzucasz 70-90mg i zwiekszasz do maks 150mg.
Mozesz tak jak ja nie odczuc pelni dzialania.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Fuzja / 909
10 lutego 2018Makrela pisze:Jak dla mnie w grę wchodzi tylko oral. Rozpuszczasz dawkę w jakimś płynie i siadasz od razu do roboty. Wchodzi w 25 - 40 minut, bardzo łagodnie, tak, że ani się spostrzeżesz i już jesteś wkręcony jak należy w czynność na następnych parę godzin.04 lutego 2018dyplomata pisze: Jakie dawki do nauki?
Lepszy oral czy sniff?
Raz nie miałem w czym rozpuścić, to po prostu wrzuciłem odliczoną porcję pod język, potrzymałem chwilę i zapiłem herbatą - też działało jak trzeba, chociaż podejrzewam, że to nie jest rekomendowany sposób zażywania (?).
Pzdr.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.