ODPOWIEDZ
  • 3649 / 998 / 2
black goku: 11 dzień bez cukru
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 19 / 1 / 0
akmere: 2 dzień bez cukru
Jeżeli coś tu piszę to tracę czas i unicestwiam się. Ratuj.
  • 3649 / 998 / 2
black goku: 13 dzień bez cukru
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 19 / 1 / 0
akmere: 3 dzień bez cukru
  • 19 / 1 / 0
akmere: 4 dzień bez cukru
  • 19 / 1 / 0
Padłem dnia 4-tego (5 ciastek z masłem orzechowym z Biedry pokonało mnie)

akmere: 1 dzień bez cukru
  • 19 / 1 / 0
Padłem dnia 1-szego

akmere: 1 dzień bez cukru
  • 5 / / 0
Brzozowsky: 2 dzień bez cukru!
  • 19 / / 0
Koszka_: 1 dzień bez cukru.
  • 2647 / 41 / 0
Serio macie tak ciężko z tym?

Ca prawie caly czas, prawdę mówiąc cukrów prostych nie spożytkowam
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.