Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Czy ktoś próbował? Mam na myśli wsypanie do kapsulek dojelitowych i połknięcie. W lecznictwie czystą (100%) amfetaminę podaje sie wlasnie dojelitowo. Tylko, że nie mając dostępu do czystej zastanawiam sie czy to w ogóle wyjdzie zdrowiej. Tzn czy szkodliwe domieszki nie zrobią mi dziury w jelicie czy czegoś podobnego :-D
  • 274 / 12 / 0
dojelitowe to te żelatynowe?
sam jestem ciekaw
podbijam
  • 294 / 11 / 0
@up zwykłe żelatynowe rozpuszczają się w żołądku, potrzeba specjalnych
  • 8 / 4 / 0
Nieświadomie zapakowałem raz do kapsułki dojelitowej 200mg dość dobrej siupy. Po półtorej godziny pękła i czuć było że coś się odpierdoliło w jelicie, bolało przez kilkanaście sekund ale było czuć potem całkowicie odmienne wejście niż przy podaniu tradycyjnym czy p.o.
Nie polecam i nie radzę nikomu próbować, jelita są cieniutkie a perforacja przy pomocy nierzadko nieoczyszczonego ścierwa może skończyć się na OIOM-ie i sraniem do woreczka.
  • 43 / 1 / 0
Moj kolega tak zrobił dokladnie tak samo i dawka, krew z odbytu, ból brzucha, skończyło się na szpitalu
Uwaga! Użytkownik London273 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.