Tak, rozbijam to na 2 dawki i jeśli chodzi o sen, nie ma możliwości abym spał więcej jak 4 h na dobę, pocą mi się ręce, mam lekkie objawy padaczkowe jak kładę się do łożka ( prawie niezauważalne) bol głowy, rozwolnienie, ale nie mam stanow lękowych. Wraca trzezwa ocena sytuacji, nawet jak jestem padnięty, nie usnę. Lelkie zawroty głowy i sporadyczne drżenie prawego oka ;)
W ogóle to miałem mały problem żeby z 1/4 2mg przejść na 0,5 mg. Wg mnie zupełnie inna substancja. Wiadomo tolerancja, ale jak jeszcze waliłem klony na sportowo i pierwszy raz wyłudziłem od internisty lata temu klony, to dał mi 0,5 i też miałem podobne wrażenie, że 4x0,5 to nie to samo co 2mg.
07 lutego 2018Klonik2mg pisze: Psychiatra powiedział mi, żebym nie zamieniał 0,5 Clonazepamu na Diazepam, bo to tak jakgdybym zamieniał piwo w wino.
07 lutego 2018NieZaczynaj pisze: Nie pierdol sie z 0,125mg tylko wskakuj na rolki.
Ja z dawki 0,5 będę schodził na dawkę zero, czy radziłbyś mi też przejść na 0,125 ?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.