Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
Posty: 5 • Strona 1 z 1
  • 5 / / 0
Czy ktoś próbował? Mam na myśli wsypanie do kapsulek dojelitowych i połknięcie. W lecznictwie czystą (100%) amfetaminę podaje sie wlasnie dojelitowo. Tylko, że nie mając dostępu do czystej zastanawiam sie czy to w ogóle wyjdzie zdrowiej. Tzn czy szkodliwe domieszki nie zrobią mi dziury w jelicie czy czegoś podobnego :-D
  • 274 / 12 / 0
dojelitowe to te żelatynowe?
sam jestem ciekaw
podbijam
  • 294 / 11 / 0
@up zwykłe żelatynowe rozpuszczają się w żołądku, potrzeba specjalnych
  • 8 / 4 / 0
Nieświadomie zapakowałem raz do kapsułki dojelitowej 200mg dość dobrej siupy. Po półtorej godziny pękła i czuć było że coś się odpierdoliło w jelicie, bolało przez kilkanaście sekund ale było czuć potem całkowicie odmienne wejście niż przy podaniu tradycyjnym czy p.o.
Nie polecam i nie radzę nikomu próbować, jelita są cieniutkie a perforacja przy pomocy nierzadko nieoczyszczonego ścierwa może skończyć się na OIOM-ie i sraniem do woreczka.
  • 43 / 1 / 0
Moj kolega tak zrobił dokladnie tak samo i dawka, krew z odbytu, ból brzucha, skończyło się na szpitalu
Uwaga! Użytkownik London273 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Posty: 5 • Strona 1 z 1
Artykuły
Newsy
[img]
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

[img]
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.