Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 542 / 37 / 0
melato uwydatnia/podbija sny. Na lekkie bezsenności, nie-wywołane chemią pomaga.
  • 9299 / 1807 / 2
28 grudnia 2017HeroinPrincess pisze:
Zeżarłam 10mg melatoniny, klepnie coś? Nie będzie jakichś skutków ubocznych?
Na dluzsza mete pomaga przestawic sen.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1147 / 227 / 7
28 grudnia 2017josef pisze:
melatonina nie wzmacnia działania psychodelików
Ale dysocjanty już tak. Niektórzy raportowali też pozytywne efekty łączenia z mj.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 9299 / 1807 / 2
http://www.czytelniamedyczna.pl/2770,zn ... oniny.html

Polecam zalacznik.
[mention]hydroksy[/mention]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wchodzić i głosować
  • 403 / 79 / 0
30 grudnia 2017hydroksy pisze:
28 grudnia 2017josef pisze:
melatonina nie wzmacnia działania psychodelików
Ale dysocjanty już tak. Niektórzy raportowali też pozytywne efekty łączenia z mj.
jak najbardziej, u mnie mj po peku na tryptaminach mocno podbija wizuale
  • 9299 / 1807 / 2
[mention]josef[/mention] Chyba chodzilo o laczenie meli z mj.
Ja wracam za tydzien do pracy wiec przetestuje 2,5.
Ma obnizac kortyzol a to tez sie przyda.
Wchodzić i głosować
  • 288 / 19 / 0
Zacząłem suplementować melatonine 2 mg, mialem problemy z zasypianiem. Super pomogla zasypiam po 30 min ale sie wybudzam w nocy ciagle. Miał ktoś tak ?
  • 691 / 54 / 0
Dzisiaj kupiłem 30 tab po 5 mg. Chciałem kupić 3mg, ale są droższe bo jest ich ilościowo więcej. Są dni, kiedy ciężko jest zasnąć bo człowiek spięty, gonitwa myśli, ciężko to opanować momentami. Mam nadzieję, że to mi pomoże nie stosując preparatów inwazyjnych jak benzosy, zresztą chyba będę musiał się wybrać do jakiegoś pisarza w ostateczności..
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 720 / 75 / 22
Dobry jest preparat Senocalm. Piguła zawiera co prawda 1 mg meli, ale oprócz tego szafran, będący antydepresantem. Ja po 3 tabsach śpię jak zabity, a do tego mam wyraziste sny.
  • 4894 / 853 / 0
Co do tych leków melatonina+ziółko jakieś to wyczytałem że korzystnie działa tylko po zarzyciu jednej tabletki. Co do samej melatoniny to ja miałem lek-am 5mg i jest dobra ale ogólnie to wszędzie idzie się natknąć na jakieś info że melatoniny nie trzeba dużo i nawet 0,1mg to już jest sporo...
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.