- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
01 lutego 2018serotoninowy pisze: ale już po stimach na koniec ja się ratuję dosyć często i jest git. Tylko też nie przesadzać i jak walimy dawkę która ma nas uśpić i jest spora to się położyć do spania a nie siedzieć , łazić bo można naodpierdalać jak kolega wyżej wspomniał.
Ale mieszac benzo na rowni ze stimsami to wedlug mnie nie ma wiekszego sensu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Tylko znowu pytam- jak stosujemy narkotyki ktore niszcza tolerke i benzo ktore blokuja odbudowe tolerki to po co?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Coraz częściej odczuwam że takim trybem ciężko długo polecieć bo narkotyki działają coraz słabiej , sen jest sztuczny po benzo fazy snu są pomieszane nie tak jak śpimy naturalnie. Nie polecam już mi to brzydnie...
Przewincie do koncowki tekstu.
Benzo to zło, to lek na napad lęku i nic więcej, rekreacyjny to jest fenibut.
Brać same stimy ze zdrowym żarciem i tym co poprawia ich działanie jakąś l-teaniną i antywazo lekami, benzo nie ma sensu.
Sens mają miksy tylko Opio + stimy eufo, a normalne stimy to do czytania książek i nauki a nie do ćpania.
Po co?
Zeby do konca tolerke rozwalic?
to raczej może sobie zajebać benzo przez 1 albo 2 dni ''z umiarem'' oczywiście.
Ale.. zapytam jeszcze raz
Czy jak się nawpierdalamy MDMA na podkładzie z benzo to będzie taki sam ubytek serotoniny jak bez benzo, i tolerka i tak będzie wyjebana ?
Tzn, i tak wysiuramy sero z mózgu, ale nawet tego nie poczujemy- bo benzo ?
08 kwietnia 2018OdwiertKorzenny pisze: No właśnie, to jest jakby takie przedłużenie zwały- ostatnio to zauważyłem
niby spoko, jest sen, jest apetyt, zwały nie ma..
ale przychodzi odstawka benzo i wszystko wychodzi na wierzch, i mamy podwójną zwałe ! :wall:
Dokładnie ale to wszystko jest sztuczne, też to zauważyłem , generalnie nie warto albo jeśli już to jak ktoś ćpa raz na tydzień to takie zaleczenie przechodziłem dobrze, ale jak to jest coraz częściej to już tragedia, później się ze 3 dni do siebie dochodzi ...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.