Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
DizzyRider pisze:Pytanie
Nazwa: Nieznana
Kolor: Różowy
Kształt: Nieznany
Logo: Nieznane
Gdzie kupione: warmińsko-mazurskie
Kiedy kupione: styczeń 2018
Dodatkowe komentarze: Wie ktoś jak się nazywa ten drops i co w nim może siedzieć ?? Ponoć z holki.
[ external image ]
[ external image ]
Miałam niebieskie ale tych nie próbowałam. Niebieskie na fecie podobno, szybko się ładują i super pipka po nich nachodzi [emoji14] niebieskie jak najbardziej polecam :)
Nazwa: (?)
Kolor: Czarny z delikatnymi plamkami
Kształt: Diament
Logo: -
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Styczeń
Dodatkowe komentarze: -
Nazwa: Domino
Kolor: zielony
Kształt: prostokątna
Logo: brak
Gdzie kupione: Kraków
Wie ktoś może co tam siedzi? [emoji4]
02 lutego 2018kkaro25 pisze: Pytanie
Nazwa: Domino
Kolor: zielony
Kształt: prostokątna
Logo: brak
Gdzie kupione: Kraków
Wie ktoś może co tam siedzi? [emoji4]
received_1016626108475716.jpeg
https://www.ecstasydata.org/results.php ... l&s=domino
Nazwa: pacyfki
Kolor: zielone
Kształt: okragłe
Logo: napis love/pacyfka na odwrocie
Gdzie kupione: UK/Londyn
Kiedy kupione: dwa tyg temu
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania:
Weszły szybciutko, mocno, wzięte przy końcówce kwasowego tripu, niestety to nie był taki candyflip jakiego oczekiwałam, prawdopodobnie wzięte za późno, zabiły moc kwasa i nawet jedna wystarczyła, że padliśmy na łóżko i chcieliśmy się tylko tulić :-D względna euforia, bardzo mocny szczękościsk, pogryzione wargi, nawet nie wiem kiedy. Niemniej w porównaniu z ostatnio przyjętymi polskimi dały mocno radę
Ocena działania: 8/10
Pytanie
Nazwa: bitcoin
Kolor: niebieski
Kształt: okrągły
Logo: bitcoin/b
Gdzie kupione: UK/Londyn
Kiedy kupione: 2/2/18
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
Kolor: niebieski
Kształt: okrągły
Logo: z jednaj strony logo playboya z drugiej pusto
Gdzie kupione:dolnośląskie
Kiedy kupione: 31.01.18
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: zjedzone pół o 22:30 po 30 min powoli czuć efekty po następnych 30 min już nieźle latałem i tak dobrze zadziałała że zjadłem drugą połówkę i nim się obejrzałem była 5 rano
Bardzo przyjemne odczucia podobno zawierała 173mg
Cena 25pln
Ocena 8/10
Kolor: Fioletowa
Kształt: Maski
Logo:Maska z filmu "Krzyk"
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: dzisiaj
Dodatkowe komentarze: na przyszłotygodniowy balet, zakupione u pewnego dostawcy, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś zarzucał i ile tam siedzi
Nazwa: Punisher
Kolor: Różowy
Kształt: Diamencik (tarcza supermana), z przedziałką
Logo: Punisher
Gdzie kupione: Warszawa
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Zjadłem pól talerza, po 50 minutach zacząłem czuć efekty typowe dla emki, odpala sie gadka, pale gibona, czuje ze zaraz wejdzie kozacko i.... chuj. W momencie w ktorym faza powinna wejsc poziom wyżej, ta się zatrzymała. Pomyslalem ze spoko, poczekam, nie spieszy mi sie. No ale faza wyżej już nie weszła, po 2 godzinach od zarzucenia zrozumiałem że lepiej być nie będzie. Gadka typowa jak po talerzach, ale bez szału, a muzyka nie wchodzi wgl. Zjeść całą na domowce to nawet polecam, ale jesc w klubie i tanczyc to radze zamienic na coś lepszego np. Hello Kitty niebieskie. Pierwszy raz mialem problemy z zaśnięciem co jest dosyć ciekawe biorąc pod uwage to że piguła w sumie byla slaba.
Ocena działania: 4/10
Dodatkowe komentarze: Ja zapłaciłem 30zł. To dużo za dużo. Jeżeli macie wydać na to wiecej niz 20zl to sobie odpusccie bo nie warto
Nazwa: mitsubishi
Kolor: żółty
Kształt: trójkątne, takie jak dodane kilka stron wcześniej zdjęcie ale inny kolor
Logo: logo mitsubishi
Gdzie kupione: p-ń
Kiedy kupione: dziś
Dodatkowe komentarze: ponawiam pytanie, drops dobrze zbity.
Nazwa: mitsubishi, McDonalds
Kolor: mitsubishi czerwone, Mc różowe
Kształt: mitsubishi trójkąty, Mc małe kola
Logo:mitsubishi i mcdonalds
Gdzie kupione:
Kiedy kupione: 2018
Dodatkowe komentarze: poszukuję informacji na temat tych dwóch tabletek, jak by ktoś coś wiedział to byłoby miło, nie mam testera A chętnie bym się czegoś dowiedział;)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.