Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 652 / 63 / 0
ale to holenderskie oxy nie da sie przerobic do iv przynajmniej te co ja miałem majka taka sama jak mst ale z tego wszystkiego jest naljepszy metadon w tab za 5-8e ja miałem 100mg
  • 94 / 9 / 0
Ja jade kolejny raz. Tym razem Tilburg. Jest tam ktos z was? Brede i zwolle mam w malym palcu ale Tillburg pierwszy raz. We wtorek bede w Nl. Pozdro.
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 2 / 0
jak jest teraz z tym meldunkiem? ciezka sprawa?
rchiro the best
  • 863 / 123 / 5
Musisz miec :
- własne zakwaterowanie
- nr BSN ( sofi )

Wszystko
[ external image ]
  • 47 / 3 / 0
Mail od szefowej najwyzszej - sklada nam zyczenia, potem jebie ze robimy syf jak swinie, ze zrobi naloty na nasze agencyjne lokacje (byla juz i robila) ale oto text o dragach:

""

W ostatnich tygodniach coraz czesciej slysze od naszych pracownikow, ze
uzywanie narkotykow w Holandii jest dozwolone. Jednak w Holandii narkotyki
miekkie, twarde i syntetyczne sa zabronione. Istnieje tylko polityka
tolerancji, wg ktorej mozna je zakupic i uzywac w coffeshop’ach jednak
nie w naszych domach oraz u pracodawcy.
W przypadku zauwazenia zazywania narkotykow kontrakt z dana osoba zostanie
rozwiazany.
""
Czyli jest nielegalne ale legalne.
Najlepsze ze w regulaminie jest zakaz posiadania: "bletek, lufek, bonga i akcesoriow".
Ja na dywaniku bylen juz dwa razy - podobno tak jebalo mi z pokoju trawa ze zaalarmowani hydraulicy mnie sprzedali.
Ja po prostu wybieram zycie w nietrzezwosci.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
  • 10 / 1 / 0
od zawsze mialem zdanie ze ludzie na niderlandach to w wiekszosci patola, ktora nie potrafi zadbac nawet o porzadek w okol siebie ;)
  • 863 / 123 / 5
[mention]zlotopolski[/mention]

Za przeproszeniem - pierdolisz.

Żyje tutaj prawie 10lat. Zmień zdanie - bo się naprawdę mylisz.
Większość szuka nowego początku - to Holandia może Ci dać.
Gdyby nie NL - pewnie siedziałbym za krateczkami lub dilował , żeby kurwa mieć na ogrzewanie na zimę - rozumiesz ?
A tak - znając język ang bdb i Nl - średnio - żyje jak w bajce.

Naprawdę masz mylne pojęcie o Polakach za granicą. To są jednostki , które psują opinię całej reszcie.
[ external image ]
  • 94 / 9 / 0
Z polakami ro roznie bywa. Jednak duzo jest patologi ktora pracuje przez biura typu pollux czy inne krore biora wszystkich jak leci nie wymagajac zanych zaswiadczen o karalnosci. Dzisiaj jade prze e&a do Tilburg i mam nadzieje ze bedzie dobrze. Wlasnie traktuje holandie jako sznase na lepsze zycie a nie jako imprezownie. No coz to juz chyba 4 wyjazd i roznie bywalo. Trafisz dobrze to masz fajnie. Trafisz zle to przejebane. A jak bedzie to okaze sie na miejscu. Ale jak naprawde ci zalezy to holandia jest dobrym miejscem do zycia.
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 499 / 2 / 0
Dokładnie naprawdę nie tyle co o agencje ale o właśnie jej konkretną lokalizacją , jak na danej jest akurat patola to przejebane( koorydnatorzy nie sa wtedy ludzmi, musza sie dostosowywac do tych bezmozgich zwierzat) ale kawalek dalek troche normalniej to jest juz baja. Tak wiec nie tylko agencja ale i rejon na znaczenie!
  • 94 / 9 / 0
Jak z zamawianiem rc do holandii? Paczki przychodzą bez problemu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.