Wiem, że jest podobny temat, natomiast dawno nikt w nim nic nie pisał, więc obawiałem się, że nikt nie udzieli mi odpowiedzi. Przechodząc do sedna problemu - 15 lutego moja rodzicielka planuje zrobić mi testy narkotykowe. Byłem spokojny o wynik, ponieważ planuję nic nie zażywać do dnia po testach. Natomiast powiedziano mi, że są to ''specjalne'' (nie wiem, co ma to znaczyć) testy z poradni uzależnień. Zaznaczam - chodzi o testy, nie o oddanie moczu do laboratorium. Mimo że czytałem, iż mefedron i inne stymulanty w moczu utrzymują się krótko (jakies 4-5dni), to jednak trochę się przestraszyłem. Powiedziała mi, że wykrywa nawet 3 tygodnie od ostatniego użycia (nie wiem czy to prawda, nie mówiła konkretnie o stimach tylko ogólnie o wszystkich substancjach). No i teraz pytanie, czy jesli w styczniu brałem 4-5 razy w niedużych dawkach i od teraz nie będę nic brał do 15 lutego, to możliwe, żeby cokolwiek mi wyszło?
Pozdrawiam.
Testy specjalistyczne które się stosuje na odwykach i td są bardzo autentyczne. Wyniki są w 99.9 przypadkach autentyczne tzn nie jest realny błędy wynik przez inne substancje tzn w multi testach wystarczy że zażyjesz lekki na zatoki z pseudoefedryna. już po 2 tabletkach wynik na amfetamine jest pozytywny. A w przypadku specjalistycznych testów taki błąd nie zajdzie. Tak samo w przypadku multitestów beta ketony nie zostaną wykryte. Ale w specjalistycznych testach wyjdą tzn testy są stworozne do wykrycia tej grupy substancji. I na własnym przykładzie pierdolenie że wykryje ci coś po 3 tygodniach to gówno prawda. Nie jest to możliwe nawet z punktu naszego organizmu. Każda substancja jest metabolizowana przez nasz organizm i wydalana wraz z moczem i potem. substancja z krwi znika po około 12h a z moczu i ślinie po 72h oczywiście to jest czas +/- zależy od organizmu ale nie żadne 3 tygodnie ..
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.