Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1070 / 135 / 0
@up Przy takiej małej dawce nie powinno być kłopotów, ale też nie bierz tego za długo. Jak długo zamierzasz?
  • 8103 / 906 / 0
22 stycznia 2018w0p pisze:
Czy biorąc dziennie po 150 mg Pregabaliny będą jakieś kłopoty przy odstawce ?
Jak bedziesz bral tylko doraznie to nie bedzie klopotow przy odstawce.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 904 / 175 / 0
Jak można pisać o odstawce przy braniu doraźnym? Weź trochę pomyśl zanim cokolwiek napiszesz.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
tutaj na forum są niezłe aparaty.
raz gość się pyta, czy od jednormazowego wzięcia pregabaliny będzie uzależniony od benzo (bo kiedyś tam był) ;p
  • 2 / / 0
Waliłem pregabaline na początku do kodeiny i prometazyną. Dobrze wzmagała przysypianie.
Ale od 2 tygodni dorzucam codziennie do branej z powodu depresji setraliny i karbamazepiny. Zajebiście się po tym czuje:]
No nie wiem co mam zrobić... jest opcja że to zawieszę wszystko i ponownie będę stukał sevredol z promazyną. Ale trochę się boje, bo znowu wyląduje w psychiatryku. A tam te skurw..y zawsze po odtruciu mi pierdolną halperidol bez akitonu no i mnie wygnie w piz.e.
Uwaga! Użytkownik w0p nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
23 stycznia 2018koko48 pisze:
tutaj na forum są niezłe aparaty.
raz gość się pyta, czy od jednormazowego wzięcia pregabaliny będzie uzależniony od benzo (bo kiedyś tam był) ;p
Pytałem się tylko czy mi wróci uzależnienie od benzo bo jak się benzo weźmie jak jest się uzależnionym to automatycznie wraca uzależnienie więc identyczna sytuacja, może być z pregabaliną.To też trochę dziwne bo zadaje sobie pytanie czy ja jestem uzależniony od benzo bo zdarzyło mi się wziąć dwa razy w 2 dniowej przerwie 0.5 mg clonazepamu i wogóle mnie nie kusi, żeby jeszcze brać a wziąłem bo byłem pobudzony i nie wyspany.
  • 440 / 32 / 0
O tak właśnie o Tobie pisałam.

No prega to inna grupa substancji więc jak po niej możesz być uzależniony od benzo.
  • 8103 / 906 / 0
23 stycznia 2018jabolman pisze:
Jak można pisać o odstawce przy braniu doraźnym? Weź trochę pomyśl zanim cokolwiek napiszesz.
Chodzilo mi, ze jak bedzie bral doraznie to nie bedzie zadnych skutkow ubocznych zaprzestania brania BTW.Wyluzuj troche :wall:
W wieku lat piętnastu
  • 904 / 175 / 0
Nie zauważyłem żeby ktoś pytał o zwałe po zarzuceniu pregi :-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 906 / 0
23 stycznia 2018jabolman pisze:
Nie zauważyłem żeby ktoś pytał o zwałe po zarzuceniu pregi :-D
To czytaj dobrze, bylo pisane ze po okolo miesiacu - dwoch ciagu pojawiaja sie objawy absty.
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.