Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
A co do off-topu to LSD i pochodne dostępne na rynku są niezdatne do mikrodosingu. Co innego, gdyby były w kryształku.
Zamoczyłem 1 blotter (100ug) 1p-LSD w 10 ml czystej wódki, zostawiłem w słoiku, w ciemnym miejscu na 3 dni i zacząłem tego próbować lecz nie wiem czy w prawidłowy sposób...
1ml czyli 10ug pod język na minutę i połykam i nic...
Parę dni później 1,5 ml też nic, dzisiaj 2 ml i też nic.
Tzn nie oczekuję po tym tripu bo nie o to w tym chodzi, ale na początek chciałem sprawdzić czy po prostu robię to dobrze i po jakiej dawce ewenentualnie zacznie coś mi się dziać żeby nie przegiąć.
Robię to w prawidłowy sposób?
Ma to znaczenie czy robię to na pełny czy pusty żołądek?
Przy 2ml=20ug uważam, że powinienieś już poczuć, że "coś jest na rzeczy".
Ostatnio u jednego vendora były nieaktywne blottety - może masz od niego.
Przed MD, przetestowałem większą dawkę właśnie żeby sprawdzić czy mam aktywny sort to raz , a dwa zapoznać się z działaniem substancji dzięki czemu rozpoznaję delikatne efekty microdosingu.
Przed ekstrakcją warto pociąć znaczek.
1.5 h na ekstrakcje w zupełności by wystarczyło. Pamiętałeś o zaciemnionym pomieszczeniu ?? 3 dni to długo i mógł stracić swoje własciwości.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nie rozumiem jak mógł stracić swoje właściwości przez 3 dni?
Robisz w prawidłowy sposób. 10 mcg może nie być na początku wyczuwalne w zależności od człowieka 20 mcg już powinno być.
Na pusty szybciej (i czasami bardziej pobudzająco) działa.
Testowałem na sobie różne dawki i najbardziej optymalną dla mnie jest 10ug co 3 dni (ważę około 75kg) przy wyższych dawkach było ok ale miałem problemy ze skupieniem się.
Pozytywne efekty które zaobserwowałem to:
* Zwiększona motywacja do działania, cały czas musisz sobie znajdować jakieś zadania, nie da się nic nie robić
* Generalna poprawa nastroju
* Przestałem przywiązywać wagę do drobnych niepowodzeń a wręcz zacząłem się z nich śmiać
* Zwiększona pewność siebie, dużo łatwiej jest mi nawiązywać kontakty z ludźmi
Z negatywnych skutków jedyne co zauważyłem u siebie to zwiększona potliwość ciała w dni kiedy mikrodawkuję.
Dawki przygotowuję w ten sposób że kartonik z kwasem 120ug umieszczam w strzykawce i zaciągam 60ml wody destylowanej tym samym 5ml takiego roztworu daje mi pożądane 10ug.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.