Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Kiedyś to były fenidaty, kurła, teraz nie ma fenidatów.
Why can't you let me go?
Lepszy oral czy sniff?
Zaczynasz od 50 mg.
Moze byc za slabo w 2 dniu wrzucasz 70-90mg i zwiekszasz do maks 150mg.
Mozesz tak jak ja nie odczuc pelni dzialania.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Fuzja / 909
10 lutego 2018Makrela pisze:Jak dla mnie w grę wchodzi tylko oral. Rozpuszczasz dawkę w jakimś płynie i siadasz od razu do roboty. Wchodzi w 25 - 40 minut, bardzo łagodnie, tak, że ani się spostrzeżesz i już jesteś wkręcony jak należy w czynność na następnych parę godzin.04 lutego 2018dyplomata pisze: Jakie dawki do nauki?
Lepszy oral czy sniff?
Raz nie miałem w czym rozpuścić, to po prostu wrzuciłem odliczoną porcję pod język, potrzymałem chwilę i zapiłem herbatą - też działało jak trzeba, chociaż podejrzewam, że to nie jest rekomendowany sposób zażywania (?).
Pzdr.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.