Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
Choć nie mam takiego przemiału, ale akurat 2fma i 3fea to był duet, który całkiem niedawno obracałem. ROA brzusio, oba pobudzały w podobnym stopniu, tj 10 mg jednego czy drugiego robiło to co miało zrobić, aby się pobudzić. Inna sprawa jak funkcjonowała psychika, z której to przyczyny wolę 3fea, bo po 2fma jest megawkurw. Wracając do meritum, uważam iż pierwotne 100mg tak przetarło szlak, że ~40mg wiele nie mogło zmienić po hydro.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 62 / 0
dalem 2-FMA jeszcze pare minut, no ale dalej sennosc. wlasnie zjadlem 100-we 3-fea, z tym ze ono srednio pobudza. : ( a za chwile koda bedzie pita, jak sie rozbudze tojeszcze hydroxy troche no i elo, i hope

ale tbh na razie jestem zawiedziony. wiem ze to nie ma klepac, bo to raczej functional stim, no ale zeby dzialal nasennie?

edit: no i git, 3-fea dziala pieknie :v nie czaje 2-FMA.
  • 9461 / 1855 / 2
3fea a 2fma dzieli wawoz.
Zrob odstep 7 dni i wrzuc solo 40mg fma.
Wtedy mozna pogadac.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 163 / 5 / 0
CO lepsze na sesje: 2-FMA czy 3-FPM?
i jak z czasem działania obu substancji?
  • 585 / 62 / 0
slyszalem ze 3-fpm, ale za pare dni moge ci udzielic odp na podstawie wlasnych testow. :) zrodlo: reddit
  • 163 / 5 / 0
[mention]sidik[/mention] i jak testy?
  • 585 / 62 / 0
wg mnie super. prawdopodobnie najlepsza fluorowana (met)amfetamina jesli szukasz czegos do pracy. zauwazylem ze akurat dla subst mniejsze dawki sa lepsze (vs 4-FMA, ktore trzeba srogo dawkowac wg mnie), tj. 30 mg czy nawet 20. raz zjadlem 70 mg i bylo nieprzyjemnie, bo dopadla mnie straszna tachykardia; jakakolwiek praca odpadala.

w kazdym razie serio polecam. od paru dni zasuwam tylko na niej (jakiekolwiek inne stimy wlacznie z kawa odpadaja) i szykuje sie do sesji. : )
  • 36 / 3 / 0
[mention]sidik[/mention] a próbowałeś IPH? Jak się ma w porównaniu do 2-FMA, właśnie jak chce się jakoś do nauki zabrać?
Uwaga! Użytkownik NieWiemCoTuRobie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9461 / 1855 / 2
Iph i 2fma to calkiem inne bajki.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 36 / 3 / 0
IPH nie próbowałem jeszcze, chociaż na dniach mam zamiar, ale z opisów i komentarzy to wyczytałem, że też jest czymś co może (oczywiście w mniejszych dawkach a nie rekreacyjnych, dużych) jakoś tak polepszyć efektywność jakichś umysłowych czynności, np nauki. A pytam o to tutaj no bo 2-FMA to też stymulant raczej stricte pomagający i motywujący do pracy i działania, a nie euforii i miłości do świata. Dlatego się tak zastanawiałem, czy jeśli chce się zastosować takie IPH to można to jakoś porównać do takiego stymulanta jak choćby 2-FMA, nastawionego na "robienie czegoś" a nie zabawę.
Uwaga! Użytkownik NieWiemCoTuRobie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.