Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze i bardziej uber, w sensie ogólnym i szczególnym, a nawet w bezsensie?
Antidol
556
48%
Thiocodin
610
52%

Liczba głosów: 1166

ODPOWIEDZ
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Na bezsenność u mnie działa...aviomarin:). Osttanie 2 dni, a właściwie 2 noce to makabra była, ni ch** nie szło zasnąć. A najgorsze że nawet zmęczony się nie czułem. Na szczęście rano nie budziłem się jakoś specjalnie zmęczony. Poza tym chyba dobrze, że unikam ciągów, bo poza sraczką, którą właściwie rzadko miewam i bezsennością (też rzadko) nie występują inne objawy typu ból mięśni, zły humor. Dzisiaj zażyłem znowu lekarstwo/truciznę, ale nie można było jeśli trafiłem na aptekę, gdzie antidol 20 poszedł od ręki bez limitu opakowań i w ogóle bez gadania. Będę się tam musiał kiedyś wybrać z opakowaniem po Tramalu i puścić jakąś gadkę o nagłym przypadku, a nóż widelec się uda.
  • 622 / 28 / 0
Na bezsenność po odstawieniu tego syfu to benzodiazepinki:

Nitrazepam 5mg

3 tabl. na noc

I śpisz jak dziecko ;)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
A te 600 mg to nie przesada? Mnie zwykle rozkłada już po 300 mg.
Kiedyś też mnie 300mg rozkładało, ale potem zaczęło być mało. 600mg jest dla mnie optymalne, więcej już nie bardzo się opłaca brać, a mniej po prostu krócej trzyma i słabiej "kopie". Tej dawki używam już długo i nie zamierzam jej zmieniać. Brałem kiedyś 750mg, ale w porównaniu do 600mg nie ma większej różnicy więc po co przepłacać.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 28 / 0
Jak się jest wjebanym w kodę (bierze się codziennie) i się bierze dawki >=600mg to na prawdę lepiej brauna kupić.

Zaraz mnie jacyś debile pojadą ale taka jest prawda. Bo czy ćpasz kodę czy herę to Twoje receptory pobudza to samo - morfina.

Setka brauna - 20zł. Jak umiesz dobrze palić to i połową tego się ujarasz tak jakbyś wziął 600-800mg kody.

Działanie dłuższe, niestety zęby nie lubią oparów folii alu, więc trza folię pierw "opalić" (tak jak opalasz fifkę). Robisz rynienkę i jedziesz.

Nie polecam brauna, ale wkurwia mnie jak ktoś myśli, że jak bierze kodę zamiast hery to jest mniej wjebany.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Opiate z tymi zaparciami to chyba niedokońca jest tak, że oznaczają uzależnienie fizyczne bo ja miałem już tak od pierwszego razu %-D Później srałem więcej, ale to chyba normalne jak mnie zakorkowało na 2 dni. Czyli opuściłem ok 5 wydaleń w/g mojego normalnego cyklu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: senny_80 »
Wszystko wróciło do normy po wszamaniu opakowania Thiocodinu. Następny dzień jest znów piękny i kupa normalniejsza ,czyli najważniejsze,że JEST! :-D Istotne jest to żeby nie tracić panowania nad organizmem i dojść do czegoś w rodzaju ćpania pod kontrolą,bez wchodzenia w skrajności do czego moim zdaniem specyfiki z kodeiną nadają się znakomicie(co oczywiście zależy od predyspozycji"umysłowej"danego pochłaniacza tej substancji) Czytając tu posty niektórych osób( z grzeczności nie podam pseudonimów) można wyrobić sobie za wczasu przekonanie,że kodeina powinna być"ostatecznym dobrem",którego nie powinno się przedobrzać,żeby nie wylądować w bardziej zaawansowanym gównie,z którego ciężko potem powrócić do życia,po prostu.
Uwaga! Użytkownik senny_80 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
senny_80 pisze:
Istotne jest to żeby nie tracić panowania nad organizmem i dojść do czegoś w rodzaju ćpania pod kontrolą,bez wchodzenia w skrajności do czego moim zdaniem specyfiki z kodeiną nadają się znakomicie(co oczywiście zależy od predyspozycji"umysłowej"danego pochłaniacza tej substancji)
niestety kontrola i narkotyki często nie idą w parze, później szatan pokazuje swojego bata, wkłada ci w tyłek i radośnie ogłasza "dałeś się wyruchać!"
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3901 / 563 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
dobre:D

ale taka prawda, niestety..
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
WildMonkey pisze:

niestety kontrola i narkotyki często nie idą w parze, później szatan pokazuje swojego bata, wkłada ci w tyłek i radośnie ogłasza "dałeś się wyruchać!"
Omg, zabiłeś mnie tym:D. Ale co racja to racja. Jednak mimo wszystko kode się da kontrolować. Nie jest to hard drug.
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
nie jest 'hard drug' (bleee) jak ty to określiłeś. A jeśli chodzi o kontrolowanie, poczytaj trochę starszych użytkowników forum (opcja szukaj), polecam timeless'a i opiate_warrior'a (wcześcniej jako codeine).
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.