Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Dla ludzi z Pasją wjechał sort jak za dawnych lat. Sniff 30-40mg w niedziele o 17, sen mówi dobranoc a siła i moc trzyma jeszcze do trzeciej w nocy wtorku roku pańskiego (Bez dorzutek)
Aczkolwiek jakoże stymulacja poniedziałku roku pańskiego bardziej w tle, acz wyczuwalna
Jednak duża gamma nor-adrenaliny wkurwia
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
P.S Nie tylko Ty po dragach nie jesteś sobą, uwierz że większość tak ma tymbardziej gdy częstotliwość ćpania ulega zwiększeniu ;)
50MDPHP + 50HEX jebania nie przypominam sobie lepszego! to raz no każdy bodziec odczucia, zmysłu, wyjebany solidnie do tego motywacja ogromna (oczywiście na zabawy, balety i konstruowanie chuj wie czego na chuj wie co)
pierwszy to najnowszy od prawidzwych pasjonatów mdphp ogólnie do tego podsumowójąc V>I>P miks polecam
EDIT: wcześniejszy mix 50 HEX-EN mg + 50 MDPHP mg miks per sniff ---> HARD MIX UWAŻAĆ i stan zdrowia w dobrej formie! solidnie dobrej! bo serce dostaje w pizde na zjeździe "odczuwalnieZBYT"... słabsi dyspozycyjnie mogą nie ogarnąć i wkręcić i brnąć w paranoje, podsumowując
naprawdę srogo UWAŻAĆ:
+ piękny i wspaniały wstęp początek środek
+ zejście "dokuczliwe"
ale mam coś lepszego!! właśnie w tym momencie leci mi niecała 2h od wjebania
4-MDMC [40mg] + HEX-EN [20mg] + NEP CRYSTAL [40mg] miks mix ALL per SNIFF
na chwilę obecną pisze nieustannie non stop rozwiązując sprawę za sprawą. Ważne jest to
iż zaangażowanie w istotną / ważną sprawę bierze góre nad zabawą (co przyznam było planowane) lecz nie żałuje!!
wjazdu zero na serce wiekszęgo u mnie co mnie zaskoczyło ! obawiałem się po wczorajszym! , EMPATIA + MOTYWACJA + ZADOWOLENIE(nie pluszowatość) + DECYZYJNOŚĆ + zero pierdolenia rozkminek rozkmin nad pierdoleniem o rozkminkach. !! robisz i chuj co trzeba bo wiesz co trzeba...
no nic zobaczymy co będzie później najwyżej coś dopisze jak narazie 10/10
INTENSIVE EUPHORIA = PIERDOLONE GÓWNO!!
spuśćić w kiblu a temu co to zrobił życzę podobnego kurwa przeżycia...
20mg antyalergiczny mmmmm nutka stymulacji smyra no to kurwa klama 100 i 125 oral (jak żyje to kurwa byłem pewny że zawał tym razem....bicie serca -+155 i ogólny potwór przez (1h) gdyby nie apteka awaryjna to nie dałbym rady sam, ale jakoś sie udało)... i ten syf INTENSIVE EUPHORIA taaak ma wspólnego z euphorią to że pojawia się ona wtedy gdy
- kurwa dziękujesz że odpuszcza i schodzi>
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.