Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Następnym razem upichcę mocniejszy dam znać.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Ciężko znaleźć jakieś informacje o dawkowaniu, a zwłaszcza p.o.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
0,25g nm2201 na 10g podkładu (tytoń), co daje proporcje 1:40.
Na początku 1/4 lufki robiła, po tygodniu palenia (3 razy dzienne ok.) trzeba już było sobie kręcić "papieroska" z krótkich bletek.
Ogólnie jest to coś pokroju indyjki. Przy mniejszych dawkach lekka poprawa humoru, śmiechawa i lekkie rozkminki. W dużych ostre rozkminy, mogą wystąpić lekkie paranoje (typu nie zrozumiesz co kto mówi, ale twierdzisz, że mówi coś złego o Tobie itp).
Przypomina mi niektóre sorty, które paliłem (a może poprostu są doprawiane? u never know).
Największy minus - cięzko było mi zacząć dzień bez zajarania, dodatkowo oczy jak u szatana
25 lutego 2018ControlPoliToxy pisze: Co myślicie o zrobieniu roztworu w wódce zamiast maczanki? Ma to sens? No i jakie stężenie?
Ciężko znaleźć jakieś informacje o dawkowaniu, a zwłaszcza p.o.
W Kujawskim spróbuj. Walory smakowe zerowe, MOŻLIWE ŻE ŁAŹNIĘ WODNĄ BĘDZIESZ MUSIAŁ ZROBIĆ ale powinno kopać.
Przekop proszę ten topic, parę(naście?) postów temu piekłam ciasteczka, tam było dawkowanie ogarnięte.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Nawiasem dodam, że jeśli tolerancja rośnie, to naprawdę w żółwim tempie. I nie ma schiz, strachów, kar. Dajcie znać jak jakiś chemik wymyśli coś podobnego, tylko "bardziej".
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.