Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 502 / 40 / 0
To zależy co rozumiesz przez słowo "lepsze". Przeciwlękowo bardzo dobry, tak jak i alpra, ale mocno wchodzi na mowę i chód, więc widać, że jesteś pod wpływem. Dłużej niż alprazolam się ładuje. Narkotycznie imo fajniejszy niż alpra, ale wiadomo - kwestia osobnicza.
  • 10 / 1 / 0
Ile flubromazepamu odpowiada mocą 0,5mg klona?
Uwaga! Użytkownik rzulf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
Nie odpowiada, trochę inaczej działające substancje.
Pół żartem, pół serio - jak nawiększa ;-)
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 462 / 7 / 0
Miałem chyba 5mg i jest to typowe benzo do wjebania się, po kilku razach nie czuć efektów rekreacyjnych, nie buja nawet fizycznie (mam jeszcze ostatki mózgu i nie zwiększałem dawek). Bez tolerki mega amnezyjne i usypiające. Już lepiej jebać w opór opio - tam ma się chociaż ostatki kontroli i jakieś efekty.
  • 8103 / 911 / 0
19 grudnia 2017kibelzpolka pisze:
Już lepiej jebać w opór opio - tam ma się chociaż ostatki kontroli i jakieś efekty.
Ja biore benzo od roku, ciagle takie same dawki i mam efekty a co do opio to nie polecam, gorsze wjebanie niz benzosy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 9497 / 1867 / 2
20 grudnia 2017UJebany pisze:
19 grudnia 2017kibelzpolka pisze:
Już lepiej jebać w opór opio - tam ma się chociaż ostatki kontroli i jakieś efekty.
Ja biore benzo od roku, ciagle takie same dawki i mam efekty a co do opio to nie polecam, gorsze wjebanie niz benzosy.
Tylko z tego co pamietam Ty walisz apteczne.
Tu ludzie wala co im w lapy wpadnie w losowych ilosciach.

Do tego vendorzy pchaja byle co i byle jak.
Produkty uboczne takich syntez juz nie raz daly o sobie znac.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1610 / 55 / 0
Energetyzuje, samopoczucie lepsze ale tylko w połowie.
Na następny dzień posprzątałem kumplowi pokój (w moim syf).
Każda dawka uśpi od razu po załadowaniu.
Czuć drugi dzień.
Wstaje się raczej ospałym.

Komnikatywność to aż nie wie czy to taka normalna prospołeczność jest, taka poejabana wola pierdolenia : D
Ale z dziwnymi znajomymi to tak jest. Być może bardziej prospołeczny od eti
  • 174 / 11 / 0
Dobrze się to z kodą mixuje, euforię podbija o 200% %-D
Spodziewałem się mocniejszego działania, może jakiś słaby sorcik dostałem.
Dopiero 1mg mnie dobrze porobiło... ale tak ogólnie zajebisty specyfik xd

P.S.
To mój 30-ty post! :yay:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 3406 / 534 / 0
Ty dwie noce nie przespane za sprawą 1g 3cmc i 1g n3p, pamiętałem że ojciec schował mi clona rc (sądzę że go chyba nadużywałem XD ) i pytam się go dziś czy ma clona mojego bo jak dobrze pamiętałem było tam trochę tego... (ojciec zbiera puste samarki, butle z opisem substancji, w razie jak fiknę to do prokuratury się przyda, ale ja nie fiknę bo jestem master.

Do rzeczy patrze pusta butla clona, kurwa, ale jednak po przechyleniu w kąciku zebrał się glikol WOW, dolałem trochę wody, wymieszałem i poczułem glikol czyli git, ale efekt jest taki że mi się obraz rozjeżdża i w jak czytam to muszę na jedno oko, koks ciekawe ile tego tam było ale kurwa uratowało mnie to w chuj, bo po zabawach z cmc i nep w dwie noce, o pierdoliło się konkretnie we łbie.

@edit

HAHA patrzę na czarną podkładkę pod mysz aby zabrać w rękę efajke a za nią widzę jakiś unoszący się - ciężko to określić czarne elementy, utrzymywały się gdy skupiałem wzrok - ciekawy efekt.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 4976 / 873 / 0
Mnie drony latały po pokoju po 2 nocce na 4cmc , szafa zamieniła się w slendermana . To także było ciekawe.

Fajnie masz z ojcem , śmiesznie ale bądź tym narko masterem jak najdłużej- nie fiknij byku.

Co do klonazolamu to nie polecam niebieskich tabletek bo są prawie w ogóle nieaktywne. 1,5mg czyli 3 pillsy ledwo czuć, więcej nie kupie benzo od tego vendora bo są znacznie słabsze niż u konkurencji. Kuleje pod tym względem a szkoda bo trzeba się zaopatrywać u kilku dostawców.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.