Obecnie biorę 225 mg Wenofleksyny rano + doraźnie Afobam ok 1,5 mg dZiennie max + Tritico 150 mg na sen wraz z 30 mg Chloroprotixenu. Czasami zarzuce jeszcze 75 mg baclofenu aby po tym tramcu nogi jeszcze doszły do siebie (bo czasami jeszcze troszeczkę tlą) . Mam pytanie mam dostęp do wszystkiego z apteki co polecacie na poprawę nastroju do tego co biorę.
Wenofleksyna + Tritico skutecznie mnie wyleczyło z nerwicy lękowej - zero lęków. Ale mimo brania jej już 2 lata nastroj wciąż marny. Poprawia się przy okazjonalnym użyciu baclofenu ale chce go brać raczej okazjonalnie. Macie pomysły co bym mógł do tego dołożyć (oczywiście poza alko) na poprawę nastroju na codzień??? Nootropy? Może coś z leków?
Będę bardzo wdzięczny za porady.
Redukować (brać coraz mniej).
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.