Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Zażywałam trzy razy w życiu tabletki ektazy, za każdym razem niezależnie od cyklu dostawałam miesiączki. Ostatni raz brałam w sylwestra, biorę tabletki i powinnam dostać okres dopiero za dwa tygodnie a męczy mnie już od trzech dni. Macie dziewczyny również tak lub znacie przyczynę?

nic mi nie świta teraz, ale jak ktoś widział już temat odnośnie tego zagadnienia to proszę zgłosić ten post, przeniosę to zapytanie do odpowiedniego tematu, na razie niech żyje bal ! - JSC
  • 174 / 12 / 0
To może być krwotok wewnętrzny, nie miesiączka. Nie bierz już tej substancji.
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.