Dziś po południu w celu odmulenia się zjadłem 2 tabsy 80 mg kofeiny każda.
W działaniu prawie nic nie odczułem. Czekałem godzinę i nic, efekty baardzo słabe.
No to jedziemy dalej z odmulaniem się: 50 mg fenylo i po 30 minutach w końcu kofeina zaczęła działać
A najmocniej poczułam fenylopiracetam pseudoefedryna z kofeina totalna akcja.
Niektórzy mówią kofeina plus fenylopiracetam jak pentedron.
To nie wiem jak taki miks co ja napisałam.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
16 września 2017Stteetart pisze: viewtopic.php?f=245&t=44906&start=40
Przeczytaj ulotkę.
Blokowanie rec nikotynowych niesie za sobą regulacje poszczególnych grup receptorów.
Przy problemach z np dopamina po odstawce kłopoty wrócą mocniej.
Antagonizm może reż zadziałać na zasadzie odwrócenia ruchu przekaźników.
Poza tym jasno pisze ze fenylop nie jest dla ludzi z problemami psychicznymi.
Ja mieszałem to z 4-FMA
W najlepszym przypadku na dostawce fenylop dopadnie Cie tak jak mnie stan w którym przez dwa tyg spisz po 3-4 godz.
Fajnie było jeden dzień, potem było to męczące.
Organizm nie wyrabial za mózgiem.
Po paru dniach byłem tak zmęczony, że spałem godzinę wstawalem porobiłem coś znów godzina itd.
Odwrócenie tego stanu zajęło mi dwa tyg.
A najzabawniejsze, że jakakolwiek substancja psychoaktywnych potegowala ten chory stan
Warto wspomnieć ,że m.in. Prl 8-53, hupercyna A, bacopa, ginkgo biloba, rhodiola rosea, żeńszeń panax, fenibut nie dały mi również żadnych pozytywnych efektów.
ja stawiam phenyl ponad inne racetamy.
ale mimo, że działa wyraźniej niż inne racetamy (stymulacja) to pamiętaj, że działanie jest mimo wszystko subtelne. nie oczekuj wystrzelenia jak po amf.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.