Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 454 / 39 / 0
@JSC jedyne co, to mnie zmuliło i niedobrze mi było, ale już przeszło i czuję się jakbym był trzeźwy. Moooooże trochę wyostrzone kolory na zewnątrz, ale to pewnie przez to, że wczoraj szyby w mieszkaniu umyłem i lepiej widać, ew. kwestia placebo.
Następnym razem spróbuję w prochu, może zadziała
  • 174 / 17 / 0
[mention]jqsxx[/mention]
Było mi niedobrze na brzuchu przez cały czas aż w końcu dostałem sraczki.
Właściwie to tylko dzięki niej nie przespałem działania Chomika :)
Bo jak minęło 1,5 h od przyjęcia, to stwierdziłem, że substancja nieaktywna albo na mnie nie działa i idę do wyra spać.
No ale przycisnęła mnie ta sraczka, więc musiałem ze spaniem poczekać. I za drugą wizytą w kiblu zacząłem widzieć lekkie efekty stroboskopowe i rozmywanie się kształtów kafelków na podłodze :)
A potem się zaczęła właściwa jazda i było bardzo przyjemnie.
Za pierwszym razem wziąłem minimalną dawkę. Wagę miałem wtedy niezbyt dokładną więc mogę jedynie powiedzieć, że to było między 15 a 20 mg.
Za kolejnymi podejściami brałem o 5 więcej i było mega dziwnie ale nie jakoś straszno.
Ale to było dawno temu. W międzyczasie dużo innych testów i doświadczeń, no i mniej strachliwy już jestem.
Teraz myślę, żeby wziąć od razu ze 25 na początek a potem się zobaczy.
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 610 / 29 / 0
Mi się raz ładowało w bombce 7 godzin, więc wszystko się może zdarzyć %-D a co do wspomnianego sortu to nie wiem czy to dobry temat na rozmowę, ale ten z przed miesiąca działa jak należy.
  • 5396 / 966 / 0
[mention]jqxxx[/mention]

A bierzesz jakieś leki? Lub ćpałeś coś przez ostatni miesiąc?

Co do sortu to ja mam bialy proszek, bardzo sypki i konsystencja mi nie przypomina tryptamin które do tej pory miałem. Testy najbliżej na wiosne :cheesy: Mam nadzieje że mi nie zdegraduje w zamrażarce jak będę przechowywał tak jak [mention]blackgoku[/mention].

Mam ogromną chęć na tripa ale niestety biorę olanzapinę i ona mi wyłącza psychodeliki, próbowałem AL-LAD 150ug i ALD52 125ug i jedyne co poczułem to bodyload. Leku narazie nie odstawię.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 454 / 39 / 0
[mention]Szaman8[/mention] przez ostatni miesiąc zjadłem raz clonazolam 1.5 tyg temu i raz 2-fma tydzień temu. Tak to cały grudzień czyściutko. Leki, ostatnio brałem 22 grudnia mirtrazapinę na sen, od tego czasu nic. Może to po prostu te zielone tabletki są jakieś trefne, spróbuję w prochu po nowym roku.
  • 5396 / 966 / 0
A jak długo brałeś mirtazapinę? To jest NaSSa czyli gmera coś przy serotoninie i noradrenalinie nie wiem czy dobrze kojarzę ale mechanizm tych leków nie jest do końca znany.Jeśli dl€go brałeś to tydzień po odstawce organizm mógł się jeszcze nie przestawić. Co do zielonych piksów to jakoś nie słychać zażaleń że nie klepią.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 454 / 39 / 0
Jednorazowo wziąłem na sen, wcześniej brałem mitrę przez 2 tygodnie, ale to było w październiku i przestałem, bo tragicznie się na tym czułem
Możliwe że całkowicie nieczuły na psychodeliki jestem? :( Czy to po prostu kwestia dawki
  • 5396 / 966 / 0
Nie mam pojęcia i nie wiem co Ci odpowiedzieć, może ktoś bardziej kompetentny po przeczytaniu twojego opisu prędzej podpowie czemu Cię nie porobiło. 20mg to dawka po której nie ma fajerwerków ale powinneś odczuć wyraźne działanie substancji. Ja bym na twoim miejscu za 2tyg spróbował 40mg a jak to nie zadziała to nie mam pojęcia dlaczego... Dziwna sprawa...
  • 594 / 34 / 0
Nie musi czekać 2 tygodni na odczucie 40mg prawilnego mipro. 40mg wyśle go na drugą stronę księżyca, jego żołądek prawdopodobnie też ;)
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 3 / 0
29 grudnia 20174noniush pisze:
Mi się raz ładowało w bombce 7 godzin, więc wszystko się może zdarzyć %-D a co do wspomnianego sortu to nie wiem czy to dobry temat na rozmowę, ale ten z przed miesiąca działa jak należy.
Może za dobrze zawiązałeś bombkę?
Człowiek nie trawi celulozy i wielu osobom po prostu nie zadziałała substancja do wyszła 'tyłem' ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.