Następnym razem spróbuję w prochu, może zadziała
Było mi niedobrze na brzuchu przez cały czas aż w końcu dostałem sraczki.
Właściwie to tylko dzięki niej nie przespałem działania Chomika :)
Bo jak minęło 1,5 h od przyjęcia, to stwierdziłem, że substancja nieaktywna albo na mnie nie działa i idę do wyra spać.
No ale przycisnęła mnie ta sraczka, więc musiałem ze spaniem poczekać. I za drugą wizytą w kiblu zacząłem widzieć lekkie efekty stroboskopowe i rozmywanie się kształtów kafelków na podłodze :)
A potem się zaczęła właściwa jazda i było bardzo przyjemnie.
Za pierwszym razem wziąłem minimalną dawkę. Wagę miałem wtedy niezbyt dokładną więc mogę jedynie powiedzieć, że to było między 15 a 20 mg.
Za kolejnymi podejściami brałem o 5 więcej i było mega dziwnie ale nie jakoś straszno.
Ale to było dawno temu. W międzyczasie dużo innych testów i doświadczeń, no i mniej strachliwy już jestem.
Teraz myślę, żeby wziąć od razu ze 25 na początek a potem się zobaczy.
A bierzesz jakieś leki? Lub ćpałeś coś przez ostatni miesiąc?
Co do sortu to ja mam bialy proszek, bardzo sypki i konsystencja mi nie przypomina tryptamin które do tej pory miałem. Testy najbliżej na wiosne :cheesy: Mam nadzieje że mi nie zdegraduje w zamrażarce jak będę przechowywał tak jak [mention]blackgoku[/mention].
Mam ogromną chęć na tripa ale niestety biorę olanzapinę i ona mi wyłącza psychodeliki, próbowałem AL-LAD 150ug i ALD52 125ug i jedyne co poczułem to bodyload. Leku narazie nie odstawię.
Możliwe że całkowicie nieczuły na psychodeliki jestem? :( Czy to po prostu kwestia dawki
29 grudnia 20174noniush pisze: Mi się raz ładowało w bombce 7 godzin, więc wszystko się może zdarzyća co do wspomnianego sortu to nie wiem czy to dobry temat na rozmowę, ale ten z przed miesiąca działa jak należy.
Człowiek nie trawi celulozy i wielu osobom po prostu nie zadziałała substancja do wyszła 'tyłem' ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.