Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 702 / 58 / 0
Nie ma co robić wersji 2.0 bo pierwsza wersja jest perfekcyjna. To tak jakby koło robić bardziej okragłym.

Oj namieszał autor, namieszał.
  • 1931 / 317 / 0
13 listopada 2017Ramcehov pisze:
Ludzie co Wy wiecie o fecie !?!?! O kurwa nie czuję, że rymuję. Ale do rzeczy otóż Ja to żyję dzięki fecie i mj. Jestem w ciągu od przeszło dwóch lat i mam się całkiem nieźle i umysłowo i fizycznie poza małymi ubytkami które wyrządził mi jebany acatar. Ja mam taki system, że biorę dawki nie większe niż 0,8 g i regularnie się dobrze wysypiam max. 4 noce bez snu. A no i w te dni gdy nie biorę to jestem jak warzywo tzn. nie wychodzę z wyra.
No kurwa rzeczywiście %-D
14 listopada 2017Klepsydra pisze:
Jak nie zostać ćpunem dzięki 1 prostej zasadzie.

Dilerzy go nienawidzą!
ramace.png

%-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
^ powinno być "dilerzy go nienawidzą".

Ogólnie tak na prawdę to prognozowane są drastyczne spadki w obrotach dilerów sprzedających heroinę po tym temacie.
  • 879 / 190 / 5
Myślę, że pora zamknąć Monar. Problem narkomanii został już rozwiązany.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 6 / / 0
hej,

Podaj swojego maila lub skontaktuj sie ze mna pod adresem stempel70@wp.pl pilnie potrzebuje info o ibogainie, ktora brales i calej akcji.

dzieki
  • 2019 / 238 / 0
Innym sposobem jest wziąć heroinę raz a porządnie, polecam 50mg czystej, żeby mieć pewność, ze się uda nawet jak ktoś waży 200kg(albo niech wtedy będzie 100mg). Nie ma mowy o ciągu w takiej sytuacji a głody są z ciągiem ściśle skorelowane.
 ! Radzę nie brać tematu poważnie- zamykam.
Dezinformacja – {czajnikof}
Zablokowany
HyperTuba dodaj film
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.