Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
12 grudnia 2017Tester619 pisze: Pomarańczowa vegeta ktoś o nich słyszał?
19 grudnia 2017haski280 pisze: siemaneczko jestem tu poraz pierwszy hehehehe i mam zapytanie o kape faze czy jak tam do sie u was nazywa ale ok do rzeczy potrzebuje info wobedz piksuw myszka micki zlota co i jak sie dzieje i chodzi mi o gloki zielone i ostatnie mitshubisy zieone solki ze pisze z bledami hehehe ale jakos mam tak od 2 h ale z gory dziex za zlozenie odp i wyjasnieneie na tematy tych 3 piksow :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Te PP takie bardziej pomarańczowo żółte jak te : https://www.ecstasydata.org/view.php?id=5808 ?
Latały parę miesięcy temu na Śląsku, mogą mieć około 200 mg
Na 100% mnie wykopyrta i z doswiadczenia wiem ze nie ma co sie zle nastawiac.
19 grudnia 2017donotPANIC pisze: Różowe króliczki, krakow ?
--
Nazwa: FC Barcelona
Kolor: Fiolet
Kształt: Herb/Tarcza
Logo: FC Barcelona
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: druga połowa 12 miesiąca 2017 roku
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Koledzy stwierdzili że bardzo wykręca po jednej, a brali po dwie. Podobno nie mogli opanować twarzy i euforii. Bardzo czysta faza MDMA.
Ocena działania: Bardzo dobrze według znajomych. Mocniejsze niż Instagramy które mają podobno 220mg
Dodatkowe komentarze: Zedytuje po sylwestrze i dodam swoje spostrzeżenia :)
TEST MARQUISA: ciemnego fioletu w czerń
===/usunieto link/===
Zdjęcia w postach nie zamieszczamy na serwerze zewnętrznym. Poprawiłem i dodałem jako załącznik do posta. Następnym razem będzie warn. /black goku
Bardzo słabe, może po 100mg?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.