Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
12 grudnia 2017Tester619 pisze:
Pomarańczowa vegeta ktoś o nich słyszał?
Są ekstra. Sporo MDMA, na początek polecam połówkę i dorzucić wrazie czego. Wjazd jakieś 40-60 min. Muzyka fajnie wchodzi, ciągle chcesz czegoś dotykać, źrenice jak księżyc w pełni, dobra gadka, fajne na imprezę. Trzymają 4-5h. :yay:
  • 610 / 29 / 0
19 grudnia 2017haski280 pisze:
siemaneczko jestem tu poraz pierwszy hehehehe i mam zapytanie o kape faze czy jak tam do sie u was nazywa ale ok do rzeczy potrzebuje info wobedz piksuw myszka micki zlota co i jak sie dzieje i chodzi mi o gloki zielone i ostatnie mitshubisy zieone solki ze pisze z bledami hehehe ale jakos mam tak od 2 h ale z gory dziex za zlozenie odp i wyjasnieneie na tematy tych 3 piksow :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Myszka miki na 2CB prawdopodobnie, a resztę wystarczy poszukać pare stron wcześnie :-)
  • 20 / / 0
Różowe króliczki, krakow ?
  • 6 / / 0
A niebieskie diamenty ktoś coś wie? Breslau
  • 22 / 2 / 0
Siema, jakieś info o pomarańczowych philipp plein ??
Uwaga! Użytkownik Valak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
^up
Te PP takie bardziej pomarańczowo żółte jak te : https://www.ecstasydata.org/view.php?id=5808 ?
Latały parę miesięcy temu na Śląsku, mogą mieć około 200 mg
  • 1 / / 0
Siemanko. Dostalem wlasnie zielona trupia czaszke, pierwszy raz bede to probowac wiec zdam wam relacje jak kleplo itd xD
Na 100% mnie wykopyrta i z doswiadczenia wiem ze nie ma co sie zle nastawiac.
  • 365 / 2 / 0
Pomorskie

fioletowe domino gdzieś tam pochytane, ale to dalej to domino z MDMA chociaż mniej niż w różowym to ilość na pewno więcej niż 100mg
żółte/pomarańczowe WB (lekki ze mnie dalton jakieś jaskrawe) tak jak domino wszystko git MDMA można szamać
  • 19 / 3 / 0
19 grudnia 2017donotPANIC pisze:
Różowe króliczki, krakow ?
Playboy? To ok 140mg

--

Nazwa: FC Barcelona
Kolor: Fiolet
Kształt: Herb/Tarcza
Logo: FC Barcelona
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: druga połowa 12 miesiąca 2017 roku
Sposób przyjęcia: Oral

Opis działania: Koledzy stwierdzili że bardzo wykręca po jednej, a brali po dwie. Podobno nie mogli opanować twarzy i euforii. Bardzo czysta faza MDMA.

Ocena działania: Bardzo dobrze według znajomych. Mocniejsze niż Instagramy które mają podobno 220mg

Dodatkowe komentarze: Zedytuje po sylwestrze i dodam swoje spostrzeżenia :)

TEST MARQUISA: ciemnego fioletu w czerń
===/usunieto link/===

Zdjęcia w postach nie zamieszczamy na serwerze zewnętrznym. Poprawiłem i dodałem jako załącznik do posta. Następnym razem będzie warn. /black goku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 564 / 52 / 0
Różowe diamenty - kuj pom.
Bardzo słabe, może po 100mg?
Predzej martwy niz slaby
Zablokowany
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.