I jeszcze kilka pytań:
1. Czy lowrydery czuć bardzo, czy jak se w pokoju wyhoduje to będzie czuć?
2. To co się sprzedaje "na mieście" to przeważnie sativy czy różnie?
3. Skąd wziąć nasionka lowrydera? Bo widzę, że na seed.pl nie ma teraz a nie dostałem odp kiedy będą. Jakieś alternatywne sklepy z lowryderami?
Proszę o odpowiedź ;]
wszystko czuc ;) nie ma odmian bezwonnych
posiadam boxa o wymiarach
szerokosc- 35
wysokosc- 57
głębokość- 30
(wiem wiem ze to strasznie malo ale wiekszego nie dam rady skolowac)
i tu moje pytanie... z mojej mini uprawy chcialbym jak najwiecej wyciagnac plonow i sie wlasnie zastanawiam czy posadzic lowridera niech sobie rosnie w tych spartanskich warunkach czy wziasc cos wiekszego typu top44, Nothern light, White Widow itp i pobawic sie w LST+FIM+ScrOG.. Z którego moge osiagnac najwieksze zbiory? Nie zalezy mi glownie na mocnym haju tylko na duzych zbiorach(wiem wiem ze wiele sie nie moge spodziewac) i sredniej masie..
(powniennes wyciagnac miedzy 40 a 50g)
ale osobiscie celował bym w cos feminizowanego, aby miec pewnosc ze ta jedna roslinka, to bedzie samiczka (NL, WW) no i raczej indyka, z uwagi na wysokosc
bog bud to jedna z najbardziej :-)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina