i czy odglos calego ukladu jest bardzo slyszalny - do tego stopnia zeby mogl go uslyszec ktos przechodzacy obok piwnicy
Po dzisiejszym robię przerwę
w innym przypadku imho jakakolwiek pruba uprawy w piwni to o wiele ze wysoooooooookie ryzyko
Ja uprawiałem 2 krzaki w piwnicy i mnie babka szczaiła i powiedziała, że dzwoni na spółdzielnie albo na policję...
Musze ją jakoś ubłagać :/ FUCK
peace
Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Jeśli dobrze kminie licznika sie nie pominie :-) A gdy ciągniesz duży prąd, ni stąd ni z owąd robi się swąd. Jeśli to się wyda to ktoś pomyśli: "Telefą na milicję się przyda!" Przyjdą panowie, pałką po głowie. Prądu policzą straty, trafisz za kraty a sąsiada obejdzie to gówno jak pomyśli że chciałeś go orżnąć na elektrony równo.
Mimo to życzę jak najlepiej ;)
ja mam kanciape w piwnicy i sasiedzi nie reaguja na nas jak tam sobie siedzimy jaramy trawke :D zrodło pradu tez i mamy i nikt w spoldzielni o tym ne wie :D
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
siemka
ja mam kanciape w piwnicy i sasiedzi nie reaguja na nas jak tam sobie siedzimy jaramy trawke ]
nikt nie wie bo nie hałasujecie a ze spoldzielni niktn ie sapie bo pewnie macie tam 1 zarowke ktora ciagnie z 25-50 a nie 400 i wiecej :)
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.