Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 21 / / 0
Niebieski Superman. Kształt i logo Supermana . Całkiem przyzwoity drops 7/10. Dużo euforii po odrzuceniu 2 czuć dodatkowo lekkiego speeda. Jedyny minus to nierówny skład . Zjadłem pona 150 , czasem dobrze było już po połówce a czasem dopiero po 3. Polecam rozpuścić i podać "z drugiej strony" wjazd po 5 min
  • 2 / / 0
seledonowe okrągłe pixy z logiem buggati Poznań , próbował ktoś?
  • 27 / 2 / 0
Pomarańczowa vegeta ktoś o nich słyszał?
  • 5 / / 0
Wypowie się ktoś na temat różowych telefonów Iphone Apple? Mocno zbite dość sporych wielkości po jednej stronie jabłuszko i pojemność 64 GB. Co w nich siedzi i od jakiej dawki startować?
[ external image ]
  • 291 / 7 / 0
U mnie w NL też sa Glocki tylko że niebieskie i różowe podobno grubo ponad 200+ osobiście nie jadłem ale dobry znajomy jadł i po całej naraz po 30 minutach mowil ze ostro sie obraz pierdoli ledwo co czytał wiadomości na fonie nie wiem czy to przez duza dawke naraz takie sajdy??? a tak to mowil ze dobre na maxa full euforii ze az wlosy staja i gesia skora sie robi hehe i trzymala go ta jedna ok 5 godzin i mowil ze jak pozniej uderzyl na klub to sie caly czas bawil. trzeba bedzie sprobiowac ale raczej ja zaczne od połówki :D
  • 1534 / 196 / 0
Żółte snapchaty , Kraków ? Podobno ostro siekają , jadł ktoś ?
  • 20 / / 0
różowe volkswageny, okolice krk :listen:

następnym razem gdy będziesz chciał, żeby mod zedytował Twojego posta to zgłoś, a nie pisz nowego - JSC
  • 1 / / 0
10 grudnia 2017karrrolina pisze:
19 listopada 2017mrfuter pisze:
Słyszał ktoś o jasno zielonych heinekenach? Wątpie, że są na emce, jak już to na bardzo małej ilość :C Cusz, przynajmniej nauczyłem się nie brać piguł z nowych, niesprawdzonych zródeł...
dokładnie, bardzo słabe, jedynie ciężko po nich zasnąć :/
na śląskich rewirach były dość mocne ( na pewno na MDMA ) obraz się mieszał a spać wgl się nie chciało
  • 27 / 2 / 0
Nie koniecznie MDMA można je kupić na stronach kolekcjonerskich
  • 66 / / 0
żółte, z logo i kształcie maski z krzyku?? Warszawa i okolice?? MDMA czy jakieś RC ????
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.