Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 904 / 175 / 0
W dzisiejszych czasach to RC fluory są lepszym wyborem niż ten szajs z ulicy.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
aktualnie na ulicy to praktycznie nie ma dobrej fety, starzy podjadacze którzy żrą po 20 lat wpierdalają te rceki myślać że to fu, nawet mi ich nie żal.Ostatnio wziąłem 2g takiego czegoś to jebało speedem ale tylko pierwsze kilka dni bo potem wyschnęło z rozpuszczalnika i już nie pachniało niczym, prawdopodobnie hexen . W ogóle to zauważyłem że ludzie którzy to wpierdalają to no nie wiem są już chyba tak przećpani że oni nie czują że coś co trzyma 5h a potem napierdala serce i są jakieś obawy to nie jest kurwa feta...
  • 9532 / 1878 / 2
Zmartwie Cie- hexa czy fenidaty mozna zzerac tygodniami.
Tylko inne dawkowanie i efekty niz przy amph.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 155 / 37 / 0
09 grudnia 2017Stteetart pisze:
Zmartwie Cie- hexa czy fenidaty mozna zzerac tygodniami.
Tylko inne dawkowanie i efekty niz przy amph.
A amf latami. :old:
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nie mam się czym martwić bo staram się nie tykać takiego gówna co sebki puszczają jako lux feta chociaż czasem z głupoty człowiek spróbuje a potem żałuje, nie mój profil po prostu speed latający po ulicach. ;)

Ale już niedługo dojdzie coś ciekawego z D, już czuję to piękno :*)
  • 1 / / 0
Siemacie, może ktokolwiek z was wie co jest sprzedawane zamiast ścierwa w okolicach Wrocławia jak i samym wrocławiu? 5g po 80-100zł W zapachu przypomina ścierwo z dawnych lat, lekko wilgotne, zbryla się. Gorzej wychodzi z działaniem , 2h - 3h i można iść spać, jedząc najpierw z wielką ochotą tone jedzenia. Fjut działa jak zawsze, a nawet lepiej, 0 typowego zjazdu, a właściwie brak jakiegokolwiek zjazdu.Gadka się klei jak cholera, taki fajny przyjemny, miły stan, masa energii, ale no właśnie, to raczej nie ścierwo, chyba że aż tak bardzo materiał się zmieniał w przeciągu 5 lat? ( nie mieszkałem w PL)
  • 235 / 28 / 0
Czy feta może wyglądać jak na zdjęciu? Jeśli nie to co to może byc lub jaki wypełniacz? Mokra, klejąca się i jebiaca rozpuszczalnikiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 542 / 37 / 0
2xup - Hexedron na 100%
  • 5873 / 1213 / 43
Takie igiełki trochę.
feta to proszek, coś jak mąka.
To mi przypomina jakieś cm-ki.
Ethcat wygląda podobnie.
koka z kolei wygląda jak "puszek" - śnieg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5035 / 893 / 0
Mi to hexena przypomina.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.