Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1073 / 123 / 3
Jak to zbijac nie benzo? Tisercin czy Perazin da radę?
  • 9359 / 1818 / 2
30 listopada 2017Diggry pisze:
Wrzuciłem 25mg niestety tętno 127, troche mi się pocą ręce, ale na szczęście nic mnie nie kłuje w klatce. Stymulacja spoko, bez efektu clearhead, trochę euforii i chęć, żeby z kimś popisać. Niestety w genach mam zapisaną panike i teraz przez najbliższe kilka h będę kontrolował tętno. Nie dla mnie ta zabawka.
Skad ja to znam...
Opcji jest kilka
- przeciazone szlaki dopaminowe
- brak elektrolitow
- problem z 5ht1
- czeste odwadnianie sie i/lub stosowanie alko/kofy ktore dzialaja wazokonstrykcyjnie
- napoje o niskiej osmozie
- nadmiar sodu w diecie
- niska podaz potasu
- ogolny problem z pompa sodowo potasowa
- slaba dieta i niski poziom hormonow przeciwstawnych do tych ktore pobudza mdphp

Jakkolwiek by nie bylo to nie wina mdphp a raczej trybu zycia.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 45 / 8 / 0
Nie dywaguję o diecie/stylu życia, codziennym zachowaniu.

Dla mnie puder, który jest teraz obecnie do kupienia (kilku vendorów, może nie znam alternatyw), to strata kasy.

Praktycznie wyłącznie stymulacja fizyczna, humor normalny.

Poczucie, że coś wrzucasz, ale właściwie nie wiesz po co.

Szkoda czasu/kasy, jest dużo lepszych zawodników.

W typowym krysztale zupełnie inaczej - jakaś chęć do pracy, rozmowy.

Nie trzeba się zabierać, kombinować, pomysły same przychodzą.
  • 219 / 9 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: wuk »
Zauważyliście może, że 4cmc podane do MDPHP , działa niemal jak benzo? Tj. chowa uboki. Właśnie przetrenowałem takie połączenie, z pudrem. A 4 cmc jakie mam jedno z najlepszych jak nie najlepsze.

Z tym kryształem, grudkami, zwał jak zwał, zgadzam się. Ale weź to dostań teraz. A było jeszcze w ubiegłym tygodniu u jednego z vendorów, wziąłem tylko 2 g :( Za to na dwóch gramach kryształów można jechać 4 dni. I clearhead jest niesamowity.

Co do pomysłów , same przychodzą w olbrzymiej ilości , tylko jest problem selekcji :)
Łatwo coś zrobić, ale na finalną wersję trzeba przeznaczyć mnóstwo czasu. Np. od razu przyjmij zasadę, że musisz wyciąć 75 % treści. Bo inaczej zrobi się bełkot skojarzeń. Ale po dopracowaniu, wielogodzinnym, faktycznie wychodzą super rzeczy w wielu dziedzinach.

Jedziesz ten puder, ale jak nie miałem tolerancji, to na nim zrobiłem najlepszą prezentacje na fb w życiu. Zajęło mi to 12 godzin. Pierwsza wersja była gotowa po dwóch godzinach, kolejne 10 godzin to przygotowywanie finalnej wersji. To pokazuje, jak bardzo pierwsze wersje są przepełnione skojarzeniami. Trzeba bezlitośnie ciąć.

wycieto nazwe sklepu WARN stteetart

Scalono | 909
07 grudnia 2017Stteetart pisze:
Jakkolwiek by nie bylo to nie wina mdphp a raczej trybu zycia.

Stteetart, podchodzisz do tego jakbyś planował grzać temat cale życie. Niektórzy planują jedynie kilka miesięcy zabawy i koniec. I dlatego mają gdzieś ostrzeżenia o benzo. Np. ja się bawię jeszcze chwilę i spadam. Zresztą jakbym miał brać MD w ciągach pracując? Dlatego ładuje eti w opór jak tylko mam kardio, albo jakiś początek lęku. Nigdy mnie żadne helikoptery nie ścigały i nie mam ochoty do zakończenia zabawy tego zmieniać. Aczkolwiek testuje np 4cmc w miejsce benzo.

Scalono x2 | 909

No dobra polecam dodać sobie 4 cmc do mixa z MDPHP, 9 do 1. Szybko wyczerpuje. Za to bomba jest taka, że nie można się powstrzymać i nie skakać przed teledyskami. A potem nie wiem kiedy zasnąłem :)
  • 45 / 8 / 0
Tyle, że Stteetart ma rację - przyczyn może być 5340430.
Przy normalnej diecie (mniejsze posiłki co jakiś czas, więcej warzyw, dobrych węgli, tłuszczu - nie jakaś katorga i tylko zielenina przez miesiąc) wszystko u mnie wróciło do normy, ba - zaryzykuję stwierdzenie, że nawet potrafiło przebić początki.
Do tego dochodzi odpowiednie wejście u niektórych po 3-4 razie.
Czasami wystarczy przerwa miesiąc/dwa - nie ma reguły.
  • 9359 / 1818 / 2
Tylko tak czy tak w ramach odczulania trzeba rotowac tez inne substancje.
Do tego dodatki typu imbir, zarcie bogate w potas i latasz.
No i brak alko przy spidach.

Kwestia benzo byla wyjasniana.
Zmienisz zdanie jak zjazdy beda coraz gorsze, zacznie pojawiac sie nerwica i wiele innych ubokow ktore maja zwiazek z obnizeniem mozliwosci GABA.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 219 / 9 / 0
Już widzę wzrost tolerancji na eti dwukrotny. 2 mg kładły mnie spać teraz 4.
Przy jakim przerobie? Na razie nie zużyłem jeszcze pierwszego 100 mg eti w życiu. MDPHP zużyłem 8 gramów, HEXa 3 gramy. I to koniec. Wszystko na wsparciu z tej 100 mg eti. Naprawdę myślisz, ze takie tempo zdąży mnie załatwić przez najbliższy miesiąc? Potem koniec i najwyżej same bez obstawy. Zresztą już mogę bez eti dużo więcej , po parę godzin.

Ważne żeby pierwszych razy nie brać bez obstawy, bo bym pewnie w ogóle się w to nie bawił.

A teraz odkryłem tą sztuczkę z 4cmc. W pełni zastępuje benzo :) Trzyma też ładnie ze dwie godziny, potem dorzutka. Zmienia rodzaj fazy. Miałem całą noc do południa wrażenie, ze jestem na jakimś extazy. Nigdy nie brałem :) ale wkręciłem się w techno z okresu tzw. "Second Summer of Love" 1988-89, kiedy władze nie mogły opanować zalewu "e" i w UK wybuchały nielegalne imprezy rave, po 20 tysięcy osób. I tańczyłem i teraz rozumiem o co chodziło illegal acid party 89

Mówię trochę 4, i się wkręcicie. Bez też można ale trudniej. Plus faktycznie zastępuje benzo.

A i są już kryształy! ale nie powiem gdzie, już zamówiłem. Wystarczy rzucić okiem gdzie o tym piszę.
  • 479 / 15 / 0
[mention]wuk[/mention] odbierasz wiadomosci?
Król Jest Tylko Jeden
  • 219 / 9 / 0
Tak. 3 jest zbyt speedująca żeby ją brać do stimów. Bałbym się robić taki test.
Co do 4 to właśnie brak teraz dobrej MDPHP żeby robić powtarzalne mixy. Ale jest to skuteczny mix, skłaniający do tańca :) Zmienia to intelektualny charakter fazy po MD na taki bezmyślno, euforyczno, wkrętowy podobny do 3cmc + Fuf.
Jest to też sposób na wykorzystanie gorszych sortów MD, bo dobrych kryształów to bym tak nie marnował.
  • 1893 / 180 / 0
Jaki sort mniej obciąża pikawę, proch czy kryształ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.