Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
Pan Prezes pisze:
Ja pale dzień w dzień od tygodnia po kilkumiesięcznej przerwie.
Ile muszę czekać, by działało jak tydzień temu?
Sam sobie odpowiedziałeś -> kilka miesięcy
Niekoniecznie, moze np wystarczy tylko tydzien albo 2 :-)
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 22 / 1 / 0
Pałiłem przez 2,5 roku prawie dzień w dzień, od rana do wieczora. Chodziłem zajebany non stop. Wstawałem rano łapałem bucha, w szkole na przerwach paliłem....i tak do wiecozra, a wieczorem przed snem tez paliłem. jak nieraz w nocy chodziłem sie odlac to tez musiałem sie spizgac %-D . W ciągu tego okresu miałem łacznie wszystkich dni bez palenia maks 3-3,5 miesiaca ( w tym dwie przerwy miesiączne w odstępie roku)
Teraz od ok. 2,5 roku pale zadko. Czasami zapale raz na 3-4 miechy. czasami czesciej, czsami zadziej, czsami mam ciagi kilkudniowe, czasami kilkutygodniowe - generalnie oceniam ze nie pale duzo.
i wiesz co Ci powiem
fazy teraz są zdecydowanie lepsze niz wtedy gdy paliłem non stop, moze kazde spalenie nie skutkuje zajebista smiechawa lub/i zajebistymi wkretami jak na poczatku, ale zdaza mi sie takie fazy zlapac co jeszcze 3-4 laty temu bylo wlasciwie niemozliwe. jesli myślisz, ze jak przesstaniesz palić na dłużej to wszystko bedzie wygladalo tak jak na poczatku twojej przygody z bakaniem to sie mylisz (chodzi mi tu rowniez o sam proces - ktory bedzie trwal zdecydowanie szybciej - przechodzenia od fajnych, inspirujacych, wkretowo-brechtowych faz do faz zamulowatych (czyli takich jak masz teraz)).
czy warto zrobić dłuższą przerwe? Pewnie rozne osobby odpowiedza roznie. Wg mnie zdecydowanie warto i nie chodzi mi tu tylko o zmiane 'jakosci' przyszlych hipotetycznych stanow oduzenia po mj.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
jeśli mam maraton z zielem, powiedzmy tydzień, robie tydzień przerwy i znów jest uroczo :-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 21 / / 0
Paliłam codziennie, a czasem całymi dniami 4 lata, przestałam decydując się na dziecko oraz co za tym idzie karmienie naturalne i nie paliłam ponad 2 lata.
Obecnie pale od 4 miesięcy, na początku było prawie jak w roku 94 ;]do nie dawna czyli 7-go listopada robiło się już podszarawo i wkurwiająco, zrobiłam przerwe do dzisiaj tzn do teraz bo jestem dosłownie po dwóch machach i nie wiem jak się nazywam, ale jest pięknie przerwy są fajne, polecam !
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
ja jakoś nie potrafię zrobić długich przerw, ale po tygodniu jest masakra a po 2 miechach przerwy faza jest intensywna jak na początku
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Mi się chyba właśnie zaczęła 6 - 16 miesięczna przerwa. Zobaczymy jak będzie potem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: arabski dres »
a ja robie przerwe do sylwka :) Chyba ze ktos wystawi i zaproponuje to wtedy zapale. Przerwa bardziej ze wzgledow finansowych niz psychicznych
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
a ja robie przerwe do następnych zbiorów :wall:
no chyba że ktoś poczęstuje jak pojade do miasta :-p
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Sami święci, nawet ja mam przerwę :-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
a i ja nic dzisiaj nie paliłem :-D tez narazie nie pale. zobaczymy jak to wyjdzie wogóle
Maisssterrr qrwy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.