Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Narazie młodziutki jestes i wiele rzeczy wydaje się takie nie realne.
Zacząłem od małych dawek, stopniowo dorzucając, w końcu przerobiłem prawie 500mg i ledwo coś czuję. Lekka stymulacja, minimalny szczękościsk, lekka poprawa humoru, czy raczej jego unormowanie. Puls 112. Po prostu z gorszego dnia zrobił mi się normalny. Hujowy towar, czy to ze mną coś nie tak?
Dodam, że z fetą do czynienia miałem dotąd raz w życiu, ale byłem tak schlany, że zasnąłem. Za to przerobiłem trochę a-pihpa i o ile sniff w każdej dawce pozostawiał niedosyt, o tyle wapo było spoko, więc chyba jednak nie jestem wyszczerbiony genetycznie z receptorów.
Szanowni forumowicze, doradźcie. Co robić? Od ostatniej dorzutki minęła godzina. Dojebać pozostałe pół grama na raz? Poczekać parę dni i walić od razu całe to, co zostało? Opierdolić dostawcę? A może wgl przyjąć oralnie?
Najdziwniejsze, że już dawki poniżej 100mg dawały odczuwalne efekty, a dorzutka 0,6-0,7 nie dała prawie nic. Gdyby to była zanieczyszczona feta, dziesięciokrotność odczuwalnej dawki powinna chyba wyjebać z butów. Żeby było zabawniej, puls mi spadł do 70
Paracetamol raczej bym rozpoznał, za dobrze go znam z kodeiny
Pewnie, że nie wierzę w kity dostawcy. Jego cytaty zamieściłem w celach czysto satyrycznych
Edyta:
Po wypłukaniu nozdrzy i przełknięciu spływu zaczynam wreszcie czuć coś sensownego - tylko, cholera, dopiero po takiej dawce?? No i sprawdziłem reputację dostawcy - myślałem, że to jakiś szarak, ale okazuje się, że ma tysiące pozytywnych opinii. Ja już nie wiem, o co tu chodzi :scared:
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.