Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ukryty_Bek pisze: W pigule jest feta zawarta, a ona z Dexem, ryje wątrobę i mózg znacznie. Ostatnio zjarałem się i dorzuciłem zaledwie 150 mg. Myślałem że wywinę orła, MJ była naprawdę mocna. Sam Dex jest ok nawet w dużych stężeniach. I co ciekawe kiedy dorzucę na drugi dzień dużo mniej to mam jeszcze większą banię. Tolerancja wsteczna? Potem przez tydzień dochodzę do siebie, zejście jest naprawdę przyjemne i pozytywne.
poprzednia dawa jest jeszcze w organizmie wiec po prostu naklada sie z nowa. stymulantow z dexem nie laczyc bo serducho moze pierdolnac jak ktos ma wade i o niej nie wie np
Pewnien czas temu wpadlem w maly ciag dexowy przez tydzien lecialem na dawkach 225-300mg i bylo fajnie, pewnego dni kolo polnocy przywalilem 360mg dexa i niestety usnelem, obudzilem sie na nastepny dzien z niezlym burdelem w glowie (a wtedy dexową banie lubilem bardzo) kolo 11 bania praktycznie zeszla wiec dlugo nie myslac zjadle 450mg i niestety to byl jeden z gorszych dni w moim zyciu, powoli tracilem kontakt z rzeczywistoscia, strasznie zachcialo mi sie lac ale stalem z 10 min nad klopem i nie moglem sie zalatwic, nie wiedzialem co sie dzieje wiec postanowilem wziasc prysznic (latwiej jest sie zalatwic slyszac szum wody) w momencie kiedy woda splynela po moim ciele myslalem, ze ktos wylal na mnie kwas wszystko mnie kurewsko pieklo to bylo nie do wytrzymania historia na szczescie skonczyla sie happy endem ale od tamtej pory za kazdym razem gdy lykalem aco mialem to wszystko w glowie, te mysli, nie dawaly mi spokoju i do tej pory nie moge przelamac sie do dexa, lapia mnie schizy kiedy mam go przyjac:/ ale moja milosc do zjazdow nie umarla lecz "nie ma zjazdu bez bani" (chyba zostane fizjologiem jak to Ferdek mawial:P) i to jest problem.
Dzisiaj nie weszlo mi 300mg kody wiec glupi zaaplikowalem sobie 225mg dexa i mam nadzieje, ze nie dostane zespolu serotoninowego:/
No ale skoro nie ma to albo brać trza mało albo liczyć się z mocą bani jak się za dużo weźmie :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Ostatnio wyczytalem, ze dziurawiec zmiejsza stezenie DXM w osoczu, oslabiajac jego dzialanie.
Sorry za offtop.:Ale czy wam zdjazd na Dexie nie przypomina czasem MDMA/MDEA ?? - BO MI OSTROO :-D
ArkejD pisze: może zna ktoś jakieś inne sposoby na spłycenie fazy ?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.