Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 702 / 58 / 0
Nawet jak to PMA to jedna ci nic nie zrobi. A to, że to faktycznie PMA to szansa mała.
  • 291 / 7 / 0
Te twoje żółte redbulle to za profesjonalnie nie są zrobione u mnie te niebieskie prostokątne o niebo lepiej wyglądają razie zbite i ładniejsze. A teraz pytanie jadł ktoś piguł lock znaczek jak by zamek zamknięty kolor różowe i zielone proszę o opinie?
  • 15 / 4 / 0
Chodziło mi o to, że widziałem dużo gorzej zrobione niekiedy :D ktoś coś o tych transformersach? Wyglądają na dużą, ciekaw jestem co tam siedzi.
  • 3 / / 0
  • 10 / 1 / 0
10 listopada 2017MyEvil pisze:
Ktoś ma jakieś informacje na temat tych piguł? Nigdzie nie mogę znaleźć nic konkretnego, tłoczenia bardzo dokładne, wyglądają na porządnie wykonane. O tych supermanach panikę sieją, że niby na PMMA są.

[ external image ]
supermeny jak najbardziej sa na PMA, nawet sam admin pilsreport o nich pisal i ostrzegal, ja rowniez po nich mialem nieprzyjmna przygode, nie polecam
  • 608 / 59 / 0
Nazwa: rolls royce
Kolor: wyblakły pomarańcz/różowy z czarnymi kropkami
Kształt: prostokątne
Logo: rolls royce
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: 10.11.2017
Sposób przyjęcia: oralnie cała, następnie dorzutki 2x 0,5
Opis działania: Pełnie mocy pokazują podczas tańca :) Wkręca sie faza "Z kobietami tańczy sie chujowo"
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: Obstawiam 120 do 150 mg
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 27 / 1 / 0
Siemaneczko,
mial ktos do czynienia z różowymi heisenbergami w malopolsce? Ładnie zrobione, czerwono-różowe, bez przedziałki, wycięte na kształt, z obu stron twarz heisenberga z bb.
Gdzies na angielszczyźnie pisało, ze to pentylon, a pare stron wczesniej ktos pisał, ze mula jak cholera. Ktos cos?:)
  • 12 / / 0
Gold bar, na tyle 199.9 podkarpackie
Ktoś coś wie?
  • 610 / 29 / 0
09 listopada 2017Niezidentyfikowany pisze:
Te bugatti malutkie więc wnioskuję że nie dużo
Ale wielkość niekoniecznie musi oznaczać że siedzi w niej mało. No chyba że ma np. 1mm x 1mm %-D
  • 5229 / 939 / 0
12 listopada 2017tesla156 pisze:
Gold bar, na tyle 199.9 podkarpackie
Ktoś coś wie?
Dobre według mnie mają deklarowane 199,9.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
Zablokowany
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.