10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zaufalem vendorowi i dzielilem dawki tak na oko ale jak zwykle przesadzilem, byly 2 dorzutki po startowej dawce okolo 200mg, jak juz euforia i efekty 1 dawki znikły pozostaly same skutki uboczne i do tego halucynacje wzrokowe.
04 listopada 2017kwasiarz pisze: ale jak zwykle przesadzilem
Kwasiarzu, a rollujesz z piracetamem ?
dużo żeś zjadł ?
Ja po konkretnym przećpaniu eMą miałem czarne ruszające się cienie w pokoju, niezbyt fajne.
musze kiedyś wypróbować tę motodę 1.5mg/kg i dorzutka połowa z pierwszej dawki ( z piracetamem)
Nie klepie tak jak kiedyś , to fakt ;c
jak się chce poczuć dobrą euforię, trzeba będzie zmienić środek.
6-APB i podobne.. podobno dają rade
od siebie polecam MDA ( pierwszy raz, tydzień po eMce, a i tak było wspaniale)
Niemniej jednak, co byśmy nie robili ta tolerancja na euforyki będzie rosnąć, nie ma litości :wall:
prawda jest taka, że dorzutki potrafią wszystko spierdolić
Nie jadlem kolego z piracetamem, a powinnem? Mialem kiedyś memotropil ale już wyjedzony :-(
Czy moze ktoś zerknąć swoim sprytnym oczkiem i powiedziec ile tutaj tego może byc? Blizej tu do ~250 czy ~400mg? Powiedzmy że stracilem orientację w terenie.
[ external image ]
[ external image ]
ale ciężko ocenić po focie
ano, tez tak z drzwiami miałem.. xd
miałem wrażenie, że przez drzwi balkonowe mi drzewa wchodzą
niezbyt mi się to podoba, kilka dorzutek.. zmęczenie i skurcze od napierdalania tańców
jedyne co mi poprawiało humor to ten irracjolany rozmiar fiuta.. :nuts:
Jedyny efekt uboczny eM, który lubie, a wręcz uwielbiam to oczopląs <3
piracetam wzmacnia eM, i redukuję zjebę
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.