- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
[0,75 mg alprazolamu lub 1,5 mg lorazepamu + alkohol: czym to grozi?]
[Depresanty - Miksy]
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
osobiscie wole mix
nr 1 - tussipect + 0.5polopyryna = pot i poobudzenie
diazepam + dxm + mj = dobry leniwy mix dla zwalowiczów nawet mile doznania jadlem diazepam okolo 2 godziny przed dxm dopalajac mj.
alprazolam + dxm + mj = dziwnie .
tramadol + alprazolam +mj = tramadol + alprazolam wzmacniaja sie wzajemnie przez depresyjny wplyw przez co mile odczucia :) po kilku godzinach doplaic trawką jest wysmienicie kocham zycie. :D super mix
benzydamina + alkohol + dxm = nigdy wiecej (nie polecam benzydaminy , raczej odradzam...)
[Depresanty - Miksy]
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Gargamel pisze: Do fety imho z benzo nadaja sie tylko klony. Wtedy tak jak pisze KAYO super fazka jest.
Pozdrawiam :)
rolka+estazolam -miks domowy
klony+alprazolam - miks imprezowy
Ogólnie różne benzosy mieszałem ale te kombinacje najbardziej zapadły w pamięć. Raz zrobiłem zajebisteo miksa 8mg klona, 12mg midazolamu, 7,5mg lorazepamu, 2 lub 3 mg lormetzepamu, 450 kody i gram sto tramca. Kolo który ze mną to wrzucał miał haluny, cevy i takiego benzodiazepinowe pseudonibynoda. Siedząc/stojąc klękal albo sie kładł, przysypiał, padał na ryj, mówił coś i nagle wracał do rzeczywistości i opowiadał gdzie był i co widział i i znowu odpadał. Podobno te 'sny' były fchuj rzeczywiste, barwne. Gdzieś czytałem, że lorazepam i lormetazepam mogą działać halucynogennie.
Ja za to w po tym kombo kilka razy w nocy sie budziłem, jakoś spac nie mogłem
A na nieodpowiedzialne gibanie po mieście klony+tetrazepam. tetra dodaje silna miorelaksację, kończyny spierdalą, motoryka rozjebana ale amatorski le parkur czy jazda na desce daje dużo radości (i urazów) :cheesy:
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
4mg działa na mnie zajebiście usypiająca
Ma ktoś jakieś doświaczenie odnośnie tego mixu?
edit: do tego były załączone 2 pillsy ELEVATE rzekomo ułatwiające zjazd. Działają? A jesli tak, to kiedy mniej wiecej je wrzucić
pozdr
sciągać spodnie będziemy się całować
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.