ODPOWIEDZ
  • 1876 / 193 / 0
22 października 2017ledzeppelin2 pisze:
Empatia Ci skoczy, i znajdziesz sie na imprezie albo bedziesz chcial wiec przeloz badania na kiedy indziej. Nie poczujesz satysfakcji z walenia emki przed kompem. To nie bk ze wykurwia na orbite i cieszysz jape . Miedzy ludzmi pokazuje dopeiro co potrafi. Hyperreal jednak Cie wyslucha jezeli juz.
Albo dziewcyzne zapros, sa fajne doznania.
Sorki ze sie wpierdalam ale nie moglem wytrzymac.
Już musztarda po obiedzie bo własnie zarzuciłem xD
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2 / / 0
18 października 2017OdwiertKorzenny pisze:
Dostałem jakiegoś dziwnego sorta..
takie kryształki/proch brozowo-beżowe, fajny zapaszek, słodki taki
pierwszy raz mam pachnące MDMA ;] %-D
miał ktoś coś takiego ?

a inny sort, normalny taki.. dobrze robi, białe jasne kryształki i bezwonne
Nie wiem o co chodzi z zapachem, ale kryształ MDMA powinien być raczej ciemnawy, brązowawy. Białe kryształy są ewidentnie żenione.
  • 2874 / 298 / 0
to że muszą być koniecznie brązowe to mit
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2195 / 365 / 0
Dokładnie..
przecież najczystsze MDMA to takie przezroczyste diamenty przypominają :old:
Shulgin chyba o tym pisał
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 6 / / 0
MDMA+ketamina+feta probowal ktos? Z tego co czytalem na innych forach ,to mix bdb. Oczywiscie impreza klubowa co sadzicie? Oczywiscie ketaminy mala dawka to samo fety.
  • 483 / 14 / 0
Ale będzie kurwa rozpierdol w następnym tygodniu buhaha. 6 tygodni przerwy. Pierwszy chyba raz tak długa przerwa. Oby sort był dobry %-D
Zauważyłem u siebie prawdopodobnie uzależnienie psychiczne od tego narkotyku. W dodatku moja nazwa użytkownika jest już nieaktualna, ema to moja jedyna miłość :-D

Naj kurwa piękniejsze wspomnienia mam z bardzo ciemną, brązową MDMA. Ostatnie przerobione sorty takie nie były. Ten bedzie tzw "champage", lekki kolor brązu. Zobaczymy co to będzie..
  • 610 / 29 / 0
[mention]kwasiarz[/mention] Na czym polega twoje uzależnienie psychiczne? Czym się objawia?
  • 483 / 14 / 0
[mention]4noniush[/mention] Niby od MDMA nie da się uzależnić , ale to tylko reguła, według mnie to wszystko kwestia psychiki. Ludzie wypowiadali się że MDMA potrafi dość silnie uzależnić PSYCHICZNIE tylko i wyłącznie. Czym się objawia? To nic silnego, ale. W sumie ciężko mi to wypisać. Bez tego narkotyku czuję się pusto, niepewnie. Nie bez powodu staram się go od jakiegoś czasu mieć jak najczęściej pod ręką, w zapasie. Czekam tylko na towar i na dzień w którym go wezmę i poczuję znów tą piekną eurofie., na dzień będzie zbawieniem dla mnie i mojej duszy. Po prostu kocham ten stan. Zamawiałem od pewnego vendora eme i wysłał mi coś innego, dosyć długi czas biłem się z nim o reship który i tak nie przyszedł (lub nawet nie został wysłany), byłem na tyle (brakuje mi słowa) aby ukraść pieniądze i zamówić towar bo narobiło się ciśnienie. Częste myślenie o tej euforii, tym bardziej o tej która będzie po takiej przerwie. Wprowadzam siebie czasem w stan takiej jakby euforii, wyobrazam sobie jakbym mógł się czuć teraz pod wpływem ale nie mam nic przy sobie :scared: Trudno się to pisze. Nie umiem inaczej :kotz:
  • 610 / 29 / 0
Ok rozumiem, pytam bo powoli u siebie zauważam "uzależnienie" od tej substancji i chciałem do czegoś porównać. Jednak bez tego też czuję sie dobrze w przeciwieństwie do Ciebie i mogę normalnie funkcjonować, bardziej objawia się to myślami typu "nie wyobrażam sobie już imprezy muzycznej bez emki" albo nie idę na jakąś imprezę bo zarzucałem tydzień temu i uszanuję receptory, więc nie idę w ogóle zamiast iść i nie zarzucać. Jednak znając pełną gamme działania MDMA wydaję mi się że każdy w końcu dochodzi do wniosku ( nie próbując innych substancji lub próbując ale nie tych typowo imprezowych) że bez tego już nie da tak dobrze się bawić.
  • 483 / 14 / 0
To samo. Kilka zaproszeń od kolegów do klubu, szybka myśl, nie mam emy nie będę się bawic dobrze -> nie idę. Zupełnie odwrotnie w przypadku gdy ją mam
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.