Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 911 / 0
@up
Byles z tym u lekarza ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1 / / 0
Zmiany temperatury ciała to norma
  • 9496 / 1867 / 2
23 października 2017test123 pisze:
chrzan nie pomógł. Nawet trzęsłem się z zimna i czasami tak mam jak wyjde z pokoju na korytarz albo z uczelni wracam. Najlepsze jest to że nie mam wcale gorączki.
Kortyzol przebadaj.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 5231 / 931 / 0
A nie masz tak że w lato sie wiecej pocisz niz inni, natomiast w dni jesienno/zimowe odczuwasz zimno w czesciach dystalnych zwlaszcza (stopy /dlonie lodowate) ? Moze tak bylo a tego nie zauwazales. ? [mention]test123[/mention] Jakie masz cisnienie??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 145 / 1 / 0
No mam tak że jakoś inaczej się w lato poce a jesienią/zimą jest jakoś inaczej, często mam można powiedziec mokre skarpety od tego potu i to własnie jesienią a nie wiosną.
Ciśnienie mam niskie.
Byłem z tym u lekarza.... zrobiłem badania i powiedział ze lekka niedokrwistość ale nie ma powodu by wprowadzać leczenie.
Mam wyniki z dziś:
wapń całkowity 9,7 mg/dl
żelazo 108 ug/dl
testosteron 40.71 nmol/l
kortyzol 471 nmol/l
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 9496 / 1867 / 2
[mention]test123[/mention] wpisz granice.
Czyli 1-100 wynik 5
Wchodzić i głosować
  • 911 / 207 / 1
Gdzie jest TSH i fT4?
Oraz pytanie: po chuj Ci testosteron i kortyzol?
  • 145 / 1 / 0
[mention]dajmon[/mention] kortyzol sugerowali mi wyżej, a testosteron kolega mówił, że ma wiele objawów ale on ma za niski, no i też jak ma sięrozlegulowane nueorprzekaźniki to często siada teść ( tak gdzieś przeczytałem, jeśli się mylę poprawcie mnie)

wapń 8,90-10 wynik: 9,7
żelazo 65-175 wynik 108
testosteron 8,33-30.19 wynik 40,71
kortyzol 101-535 wynik 471
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 9496 / 1867 / 2
Nie masz testo zbyt wysokiego?
O ktorej miales badanie?
Wchodzić i głosować
  • 493 / 105 / 0
24 października 2017test123 pisze:

Byłem ( .. ) u lekarza.... ( ... ) ale nie ma powodu by wprowadzać leczenie.
To po chuj tam chodziłeś ??? Mógł Cię ktos zobaczyć przecież ! .
Spoiler:
nie, nie ...
Spoiler:
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.