Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
362
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
330
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
193
19%

Liczba głosów: 1014

ODPOWIEDZ
  • 16 / 2 / 0
12 października 2017garethbale90 pisze:
Panowie słyszałem że sertra opóźnia wytrysk ma ktoś z tym jakieś doświadczenia ? Ogólnie niestety mam z tym problem ale w drugą stronę i za szybko dochodzę, wielu z was zauwazylo opóźnienia w wytrysku i jeśli tak to ile czasu potrafi się opóźnić. Ją biorę też metadon i on też opóźnia więc wybranka i tak jest zadowolona ale jeszcze dwie trzy minuty by nie zaszkodziło:) :-D
Opóźnia i to bardzo, ja podczas przysłowiowego tasowania bez leków dochodziłem w 7-10min tak po setrze musiałem ponad 20 minut aż ręka bolała :P

Generalnie sertra to syf, opóźnia orgazm i ja z kolei na niej bardzo źle się czułem (oczywiście człowiek człowiekowi nie równy jeżeli o organizm chodzi i różnie to może znosić). Obecnie biore moklo 2-gi dzień i czuje się bdb :)
  • 785 / 16 / 0
biore anafranil i paro na obsejse ale czuje ze juz nie dziala czy serta w duzej dawce by pomogla albo fluwoksamina w duzej ?
  • 236 / 17 / 0
No i wracam znów do sertraliny. Tylko muszę się przejść do rodzinnego po coś na sen.
Nie wiem ile tym razem wytrzymam na tej kuracji (poprzednim razem przerwałam bo miałam w planach MDMA). Ale chyba przedkładając ćpanie nad własną psychikę nie mam zbyt dobrych perspektyw.
Nie przyjmuję jej długo, więc na razie taka z bardziej zauważalnych zmian to na pewno powiększone źrenice.
  • 122 / 4 / 0
Brałem jakiś czas temu... Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, mega pewność siebie, odwaga, elokwencja. W połączeniu z alkoholem, praktycznie każda imprezka kończyła się udanym podrywem, ewentualnie obitą gębą :-D . Niestety... trwało to tylko jakieś pół roku, później wszystko wróciło do poziomu wyjściowego. Mimo to polecam, zwłaszcza osobom zamkniętym w sobie, które chcą się trochę "rozkręcić" ;-) .
  • 785 / 16 / 0
Powiedzcie co na OCD duza dawka serty czy fevarinu ? i ogolnie na lękki ?
  • 3454 / 1115 / 0
Zdecydowanie fluwoksamina, jednak warto zaznaczyć, że fluwo wchodzi w interakcje z ogromem substancji.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 390 / 24 / 0
Na mnie sertralina nie działała, a jak już nazwać to działaniem to było bardzo delikatne. Jedyne co, to czułem jakieś takie pobudzenie wewnątrz ciała. Jednak dopiero przesiadka na paroksetynę pokazała mi potencjał tych substancji.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nie nie nieeee. Psychiatra dawał mi dość mocną dawkę, a jedyną rzecz którą spowodowało to problem z erekcją i orgazmem co bardziej budowało frustrację i jeszcze bardziej dobijało. Z moją nadczynnością seksualną to dało fatalny skutek, z resztą jak podobne SSRI.
  • 8103 / 907 / 0
@Szczesciarz
A jak z dzialaniem antydepresyjnym ? Nie pomoglo ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5 / / 0
Byłem trochę bardziej energetyczny, ale to nie było poprawienie humoru - czułem siłę i energię, ale zdarzało mi się mocniej też nakręcać negatywnie.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.