Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
wybor-nowego-tematu-knajpy-t57574.html
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Potem nazremy się dużej ilości słodyczy, które agonizuja receptor mu.. wywrze to jakiś wpływ na ten receptor, a agonizowanie receptora po tym jak już zbijacz tolerancji nie działa lub gdy w ogóle się go nie stosuje grozi jej wzrostem. Tak jak bierzesz opioidy bez antagonistów nmda przykładowo = wyrabiasz sobie tolerke a wraz z tym rośnie skręt.
Zostało udowodnione, że słodycze i opioidy idą mocno w parze.. no logicznie myśląc to bardzo sensowne, skoro cukier agonizuje wyżej wymieniony receptor. Zwyczajnie może podbić dobry nastrój endorfinowy.
Fuzja - D5
I to w sumie robi. Sam wiem jak miałem okres uzależnienia od drożdżówek, ciast francuskich itp. to taki słodycz byl niezbędnym elementem fazy..a raczej jej końcówki. Wtedy miałem coś ala "no, dobrze wykonana robota" XD tak jakbym dokładał ostatni puzzel do układanki. Tak czy siak, słodyczy już nie jem, marny biznes, zero pożytku z nich.
https://i.redd.it/jg7d3h1h8p1y.jpg
https://imgur.com/oGQ0WWb
ale do tej pory słyszałem wyjaśnienie, że opio obniżają poziom glukozy we krwi i dlatego jest takie ciśnienie na słodycze czy czasem wręcz jedzenie po ćpaniu
Ciekawy mechanizm..ale wolę jednak o nim czytać niż z niego korzystać.
22 października 2017Alithei96 pisze: Ciekawy mechanizm..ale wolę jednak o nim czytać niż z niego korzystać.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.