Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 506 / 109 / 0
u mnie pierwsze polewki powodowały tylko i wyłącznie zawroty głowy

@CzarnyWrzesien

wypij swoje i powinno zacząć działać ;)
  • 1425 / 81 / 0
^ no faktycznie poczatkowo bujało człowiekiem, ale później ten efekt zanikął.
  • 581 / 78 / 0
^ jakie byly Wasze pierwsze polewski? Moxe po prostu za duzo na poczatek... albo za MAL! :-D
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 356 / 0
Moja pierwsza polewka to bylo 0,8ml. Wjechalo bardzo subtelnie, ale ze jestem przewrazliwiony na wszelkie zmiany w percepcji, to wyczulem. Pozniejsze polewki lecialy zawsze 1ml, do stymulantow od 1,2ml - 2ml, a jak GHB to 1,6g, czyli ekwiwalent 1ml giebla.
  • 226 / 7 / 0
Moja pierwsza polewka to było 2ml, ale było to jakieś gówno, a nie dobry sort. W głowie się kręciło jakbym połówkę wypił + nodding.
  • 506 / 109 / 0
1,2 na początek, potem zawsze 1,6 z rana żeby znowu zrobiło się ciepło :)
  • 3363 / 356 / 0
Polewki z rana najlepsze
  • 226 / 7 / 0
20 października 2017FajnieJest pisze:
Polewki z rana najlepsze
Fakt, choćby się spało 2h to po polewce z rana od razu człowiek wypoczęty. :D
  • 279 / 24 / 0
I co jak zejdzie? Cały dzień lejecie?
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 78 / 0
A jak! ;]

Ale aerio. Moim zdaniem jesli za pierwszym rzzdm nie dzial, to znaczy, ze albo chujosy sort, albo s ogole jakie BDO czy inne gowno.

Ciezko w dzisiejsych czasachh, ale kto szuka ten znjdzie.'da sie jesCze ogarnac sort przypominajacy konsystencja, zapachem, euforia i libido jak ten zz dawnych lat. Warto poszukac.
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.