codeine pisze:Tak, tramal jest zajebisty do 300mg. Silnejsze dawki dają efekty jak piszesz, drgawki, splątanie, niepokój itp. Dlatego kodeina jest the best :)
15 października 2017KapitanAizen pisze: Czy dobrze działa na Was kodeina wyekstrahowana z antidolu? Pytam bo ostatnio robiłem ekstrakcję z tabletek zawierających 300 mg kodeiny i efekt końcowy był bardzo słaby w porównaniu do thiocodinu. Czyżby w składzie Antidolu znalazły się jakieś substancje utrudniające ekstrakcję?
Doświadczenie to poprzedziłem 2 dniami wyrabiania receptorów, miło wspominam.
Antidol klepie jednak nie mam czasu na użeranie się z parasyfem, dlatego zajadam się Tjokodynem.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.