Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Jedna dawka to 255 mikrogramów. Dawka na tripa to jakieś 1-1,5g.
Zresztą, co ja mówię. Chyba nie ma jednego "za", które by pomogło polecić benzydaminę. Ani to fajne, ani ciekawe. Do tego może stworzyć powidoki na kilka lat.
Odpuść sobie, szkoda później cierpieć przez dłuuuugi czas. Jak dla mnie można ją zażywać tylko jako:
a) doświadczenie naukowe
b)w/w + nowa substancja w CV
c) jest c? Nie
Brałem raz. I wystarczy. Jednak w sumie dochodzę do wniosku, że nie było potrzeby nawet. Nic przyjemnego. Co prawda działać, działa. Jednak co z tego jak cały trip jest ogólnie nie przyjemny psychicznie? Pamiętaj, benzydamina jest jedną z najgorszych substancji psychoaktywnych. Potrafi nawet spowodować trwałe uszkodzenie wzroku.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
15 października 2017EvilDead pisze: Co ty gadasz haha , benza jest zajebista.. brałbym ją dalej gdyby nie to że jebie organizm, a tak to ciągi 5 dniowe były nawet i było zajebiście :D Jak się wie jak ją wykorzystać to jest fajnie
Jednak benza brana często potrafi spowodować nieodwracalne uszkodzenie wzroku (powidoki), które już niestety się nie nawrócą. Dlatego to jest główny powód, dlaczego nie powinno się jej brać.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".